Arguvan Belediyespor Kaymakam Yosunkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Arguvan Belediyespor Kaymakam Yosunkaya'yı Ziyaret Etti

Arguvan Belediyespor Kaymakam Yosunkaya\'yı Ziyaret Etti

Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde mücadele edecek Arguvan Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'yı ziyaret etti.

19.02.2015 16:56  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Mart'ta başlayacak Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele edecek Arguvan Belediye spor Yönetim Kurulu üyeleri Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'yı ziyaret etti.

2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi B Grubu'nda yer alan Arguvan Belediyespor, destek ziyaretlerine Kaymakam Selçuk Yosunkaya'dan başladı. Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım, Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Üstün ile Veysel Sevilmiş'in hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Selçuk Yosunkaya'dan Arguvan Belediyespor'a destek istendi.

Takımın durumu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Yosunkaya, Arguvan Belediyespor'un kurulmasının Arguvan'ın sportif faaliyetleri açısından önemli olduğunu vurgulayarak, bunun Arguvanlı gençlere bir fırsat olduğunu belirtti. Kaymakam Selçuk Yosunkaya ayrıca Arguvan Belediyespor'a destek olacaklarını da belirterek, yeni sezonda takıma başarılar diledi.

KULÜP BAŞKANI KANBER YILDIRIM: "GENÇLERİMİZE SPOR YAPMANIN ÖNEMİNİ AŞIMALIYIZ"

Arguvan Belediye Spor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım ise, çalışmalara başladıklarını ve çok güzel tepkilerle karşılaştıklarını belirterek, "Arguvanlı gençlerimize spor yapmanın önemini aşılamalıyız. Sağlık açısından çok önemli bir spor dalı olan futbolda elbette rekabet ve yarışma var. Ama rekabet ederken bir Arguvanlı gibi davranmak zorunda olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Şampiyonluktan ziyade centilmenlik içerisinde hareket etmeyi tercih ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Arguvan Belediyespor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım tarafından Diyarbakırlı olan Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'ya Arguvan Belediyespor'un 21 numaralı forması hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arguvan Belediyespor Kaymakam Yosunkaya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement