Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi Projesi - Son Dakika
Ekonomi

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi Projesi

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

18.02.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi (AVM) Projesi, düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Arhavi Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, meslek odaları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, mimarlar, inşaat mühendisleri, muhtarlar, esnaflar ve basın kuruluşları temsilcileri katıldı.

Hekimoğlu, yaptığı konuşmada, amaçlarının herkesin kazanacağı, kimsenin mağduriyetinin söz konusu olmayacağı bir projeyi kamuoyuyla paylaşmak olduğunu söyledi.

Şehrin merkezinde değişim ve dönüşümün gerekliliğine inandıkları bir projeyi toplumun reel kesimiyle hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Hekimoğlu, "Arhavi Belediyesi hizmet binası ve AVM projesini, şehrin kentsel dönüşümü adına bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Beraberinde çeşitli yatırımların da zaman içerisinde gerçekleşeceğini bildiğimiz eski belediye binası ve diğer blokları değişim ve dönüşüme tabi tutuyoruz. 2016 yılı sonu itibarıyla projeyi hayata geçireceğiz. Bu projeyi hayata geçirmeden önce siz değerli reel kesimin fikirlerini ve önerilerini de dikkate almak için bu toplantıyı gerçekleştirdik. Umuyorum ki en kısa zamanda geri dönüşümler sağlanarak güzel bir neticeye varacağız" diye konuştu.

Hekimoğlu'nun projeye ilişkin sunumunun ardından projeyi tasarlayan Tasarı Uygulama Merkezi Sorumlusu Mimar Özcan Çetin proje hakkında teknik bilgiler verdi.

Daha sonra Hekimoğlu, katılımcıların proje hakkındaki önerileri dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Arhavi Belediyesi Hizmet Binası ve Alışveriş Merkezi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement