Arhavi Heyetinden Vali Cirit'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Arhavi Heyetinden Vali Cirit'e Ziyaret

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile İl Genel Meclisi Üyesi ve eski Arhavispor Kulübü Başkanı Hakkı Aytolan, Artvin Valisi Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti.

07.01.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile İl Genel Meclisi Üyesi ve eski Arhavispor Kulübü Başkanı Hakkı Aytolan, Artvin Valisi Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hekimoğlu ve beraberindekiler, Vali Cirit'e, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Arhavispor'un forma ve kaşkolunu hediye etti.

Vali Cirit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Artvin'imizi Bölgesel Amatör Lig'de büyük bir başarı ve gururla temsil eden Arhavispor, sadece Arhavi'ye değil tüm Artvin'e mal olmuş bir takım hüviyetindedir. Artvin'de geçmişte olduğu gibi sporda profesyonel liglerde oynayan futbol takımlarının olması temel arzumuzdur. Bu kapsamda spora ve özellikle kulüplerimize azami destek verilmesi gerekmektedir" dedi.

Artvin'in tek Bölgesel Amatör Lig takımı olan Arhavispor'un, kentin gururu olduğunu dile getiren Vali Cirit, "Gerek kulüp yönetimine, gerek futbolculara ve gerekse Arhavispor'a destek veren başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Biz de sporun her branşında gerekli desteği vermeye ve her zaman yanında olmaya hazırız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi Heyetinden Vali Cirit'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement