Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplandı - Son Dakika
Güncel

Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplandı

Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti toplandı.

06.09.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti toplandı.

Artvin Valisi Muhterem İnce başkanlığında, Valilik salonunda düzenlenen toplantıda gündemde yer alan yönetim kurulu, başkan vekili ve denetim kurulu seçimleri yapıldı.

Müteşebbis Heyet Başkanlığına Vali Muhterem İnce getirilirken Başkan Vekilliğine Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim seçildi.

Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Vali Muhterem İnce, Başkan Vekilliğine Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Yönetim Kurulu üyeliklerineyse İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Dilberoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Kesim seçildi.

Denetim kurulunaysa Nail Köseoğlu ve Hüsnü Doğan Hatinoğlu getirildi.

Vali İnce, yaptığı konuşmada, AOSB'nin kurulmasında ve kuruluş altyapısının tamamlanmasında emeği geçenlerle müteşebbis heyete teşekkür ederek, AOSB'yi yeni bir ivmeyle ileri noktalara taşımak için yönetim kurulu üyeleriyle ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Nedim Duman da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement