Arı Kovanı Yüklü Traktörün Sürücüsü Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Arı Kovanı Yüklü Traktörün Sürücüsü Kazada Öldü

Arı Kovanı Yüklü Traktörün Sürücüsü Kazada Öldü

Muğla'nın Ula İlçesi'nde, römorkunda arı yüklü traktöre peşpeşe iki hafif ticari aracın çarptığı kazada bir kişi ölürken, bir kişi yaralandı.

04.11.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ula İlçesi'nde, römorkunda arı yüklü traktöre peşpeşe iki hafif ticari aracın çarptığı kazada bir kişi ölürken, bir kişi yaralandı. Ayrıca etrafa saçılan arıların soktuğu, aralarında itfaiye erlerinin de bulunduğu 10 kişi hastaneye başvurdu.

Kaza dün saat 21.30 sıralarında, Muğla- Fethiye karayolu Gökova Mahallesi Çıtlık Mevkii'nde meydana geldi. Gökova'da oturan ve kardeşi 33 yaşındaki Hakan Kızılkaya ile buradaki arı kovanlarını, 48 AC 210 plakalı traktörün römorkuna yükleyen evli ve 3 çocuk babası 33 yaşındaki İlyas Kızılkaya, Köyceğiz yönüne doğru yola çıktı. Ula İlçesi'ne bağlı Çıtlık Mevkii'nde ilerleyen traktörün römorkuna, Özcan Canoğlu yönetimindeki 48 SF 163 plakalı hafif ticari arkadan çarptı. Bu araca da Sadık İnan yönetimindeki 38 SR 572 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Traktörünün römorkunda bulunan bazı kovanlar yola devrildi. Binlerce arı etrafa saçıldı. Traktör sürücüsü İlyas Kızılkaya ve kardeşi Hakan Kızılkaya kanlar içinde yerde kaldı. İhbar üzerine kaza yerine gelen itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri, arıcı kıyafetiyle olay yerine yaklaşabildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü İlyas Kızılkaya'nın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Kardeşi Hakan Kızılkaya ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Hakan Kızılkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Muğla Arıcılar Birliği görevlilerince çevreye saçılan arılar toplandı. İtfaiye ve kaza sonrası yardıma koşanların da aralarında bulunduğu 10 kişinin, arı sokması şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arı Kovanı Yüklü Traktörün Sürücüsü Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement