Arif Erdem'den Derbi Açıklaması - Son Dakika
Spor

Arif Erdem'den Derbi Açıklaması

Arif Erdem\'den Derbi Açıklaması

Arif Erdem Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Pazar günü oynayacağı dev derbiyi Sporcope'a değerlendirdi.

18.03.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arif Erdem Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Pazar günü oynayacağı dev derbiyi Sporcope'a değerlendirdi. Galatasaray'ın hiç bir zaman böyle kötü duruma gelmediğini belirten Arif Erdem sarı-kırmızılı takımın bir kişinin oyuncağı haline geldiğini söyledi.

Sporcope'un Galatasaray'ın efsane ismi Arif Erdem ile yaptığı röportajı...

Pazar günü önemli bir derbi oynanacak. Galatasaray kötü günler yaşıyor. Fenerbahçe ise tam tersi Türkiye Kupası ve Süper Lig'de yoluna devam ediyor. Nasıl bir derbi bekliyorsunuz?

Derbilerin neticesini önceden kestirmek çok zor. Galatasaray iyi günler geçirmiyor ama bu maç futbolcular için büyük bir şans olabilir. Fenerbahçe'yi yenerlerse kötü geçen sezonu unutturabilirler. Futbolcuların bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum. Derbi kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

"Galatasaray Sneijder'in oyuncağı olmuş"

Derbide taraftarın etkisi nasıl olur? Çünkü kötü gidiş nedeniyle bir soğukluk var.

Galatasaraylı oyuncuların ligde çok fazla hedefi kalmadı. Hedefleri Türkiye Kupası'nı kazanmak. Bundan sonraki haftaların daha moralli geçmesi için derbiye çok iyi konsantre olacaklarını düşünüyorum. Derbiyi kazanırlarsa taraftarla aralarındaki iletişimde normale dönecektir. Taraftar tribünleri tıklım tıklım doldurup takımı destekleyecektir.

Galatasaray'ın şuanki hali ile ilgili neler söyleyeceksiniz? Bir çok teknik adama teklif yapılmasına rağmen hiç biri kabul etmedi. Daha önce böyle bir durum yaşanmış mıydı?

Galatasaray sadece bir kişinin oyuncağı oldu. Bu takımın bu kadar aciz duruma düştüğünü hiç hatırlamıyorum. Takım Sneijder'in oyuncağı olmuş.

Röportaj: Yakup Çınar

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Arif Erdem'den Derbi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement