Arif Erdem Romantizme Karşıyım! - Son Dakika
Güncel

Arif Erdem Romantizme Karşıyım!

Arif Erdem Romantizme Karşıyım!

İşte bu eğlenceli geceden notlar.

20.04.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; futbol dünyasının ünlü ismi Arif Erdem, sevilen şarkıcı Gökhan Türkmen ve TRT 1'in Zirvedekiler programının başarılı sunucusu Ece İncedursun'du.

ARİF ERDEM ROMANTİZME KARŞIYIM!

Arif Erdem, romantizme karşı olduğunu, romantik tavırların kendisine göre olmadığını belirtti.

ARİF ERDEM ANILARIYLA STÜDYOYU KOPARDI!

Arif Erdem'in, yıllar önce konuk oyuncu olarak katıldığı Ekmek Teknesi dizisinde deneyimsizlikleri sebebiyle yaptıkları hatalar ve gaflar yüzünden saatlerce bir sahneyi çekemediklerini ayrıntılarıyla anlatması stüdyoda kahkahalara sebep oldu.

KADİR ÇÖPDEMİR'E DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ

Program içindeki aksiyonlar çok büyük ilgi çekti. Bubble Show ve Kapkara Show stüdyoda büyük alkış topladı. Kadir Çöpdemir, Kapkara Show'un sonunda sahneye elinde fenerle gelince ortaya ilginç bir ambiyans çıktı. Show ekibi bu esnada Çöpdemir'in doğum gününü kutlamayı da unutmadı ve sahnede "İyi ki doğdun Kadir" yazılı bir pastayla ünlü şovmene sürpriz yaptı.

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN GENÇ ŞARKICIYA DESTEK!

'En İyi Ses'in bu haftaki etabında birinci gelen 'Selin'in performansı izleyenleri şaşkına çevirdi. Gökhan Türkmen, "Çok başarılı, yardımcı olmak isterim" diyerek 15 yaşındaki Selin'e müzik hayatında önemli bir kapı açtı.

Bu esnada ekrana gelen #ensevdigim başlıklı hashtag, yayın boyunca Türkiye gündeminde ilk 3'te yer aldı

Yapımcılığını NRG YAPIM İbrahim Türker'in üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan "Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor!", her yaştan seyirciyi TRT1'e çağırıyor. Özel ve özenle seçilmiş konuklarıyla; el emeği, göz nuru skeçleriyle, hoşsohbet program sunucusuyla Her Cuma gecesi TRT 1 ekranlarında ihtişamlı bir Talk Show sözü veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Erdem Romantizme Karşıyım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement