Arif Molu Mesleki ve Teknik Adadolu Lisesi'nden 7 Kişi Litvanya'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Arif Molu Mesleki ve Teknik Adadolu Lisesi'nden 7 Kişi Litvanya'ya Gitti

Arif Molu Mesleki ve Teknik Adadolu Lisesi\'nden 7 Kişi Litvanya\'ya Gitti

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları KA’2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları projesi kapsamında 22-28 Şubat tarihleri arasında Litvanya ziyaretini gerçekleştirdi.

03.03.2015 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları KA'2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları projesi kapsamında 22- 28 Şubat tarihleri arasında Litvanya ziyaretini gerçekleştirdi.

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Akif Bahçeci, "Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları KA'2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları

"Up to the future with science, technology, languages and key competences." adlı proje kapsamında 2 Öğretmen ve 5 Öğrenci ile 22 -28 Şubat 2015 tarihleri arasında Litvanya'nın Birzai şehrine 1 haftalık ziyaret Gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ayrıca yaptıkları sunumlarla başta ülkemizi, şehrimizi daha sonra kültürümüzü, mutfağımızı en son olarak da okulumuzu 5 farklı Avrupa ülkesinden (İtalya ,Polonya, Yunanistan ,Bulgaristan,litvanya) gelen öğretmen ve öğrencilere tanıtarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Kültürel etkinlikler, yarışmalar ve gezilerin yanında çok güzel anılar ve heyecanlarla unutulmaz dostluklar kazandık. Ekibimiz ayrıca Vilnius ve Riga şehirlerini de görme fırsatı buldu" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arif Molu Mesleki ve Teknik Adadolu Lisesi'nden 7 Kişi Litvanya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement