Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final maçları tamamlandı.

15.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında Yarı Final maçları tamamlandı.

Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen, "Arifiye Kurumlar arası Futbol Turnuvasında" bu yıl 4 grupta 20 takım mücadele etti. Büyük mücadelelerin yaşandığı turnuvada, yarı final karşılaşmaları 12 Haziran Cuma günü yapıldı.

Arifiye Anadolu Lisesi ile SASKİ takımının karşılaştığı maç, Anadolu Lisesinin 10-3'lük üstünlüğü ile noktalanmasının ardından Anadolu Lisesi, finale yükselen ilk takım oldu. Daha sonra oynanan Arifiye Belediyesi ile Mesleki Teknik Lise takımının karşılaştığı maç ise büyük bir mücadeleye sahne oldu. Maçta ilk golü bulan Arifiye Belediyesi, ataklarını gole çeviremeyen Mesleki Teknik Lise takımını 6-2'lik skorla yenerek finale yükselen ikinci takım oldu.

15 Haziran Pazartesi günü turnuvanın final maçları yapılarak, 2015 yılının şampiyonu belirlenecek. Saat: 20.00'de SASKİ ile Mesleki Teknik Lise takımları üçüncülük için mücadele edecek. Saat: 21.30'da ise Arifiye Belediyesi ile Anadolu Lisesi takımı turnuva şampiyonluğu için mücadele edecek. Turnuvadaki maçları yoğun programı arasında izlemeyi ihmal etmeyen Başkan İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; "İlçemizde gençlerimize ve kendini genç hisseden arkadaşlarımıza sporu sevdirmek, kurumlarımızda çalışan personelimizin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla geleneksel hale getirerek her yıl düzenlediğimiz Kurumlar Arası Futbol Turnuvamız da bu gün yarı final maçlarımızı tamamladık. 15 Haziran Pazartesi günü gecesi ise, üçüncülük ve final karşılaşmalarını yaparak Arifiye şampiyonumuzu belirleyeceğiz. Tabii, takımlarımız her ne kadar galibiyet ve şampiyonluk için mücadele etse de burada amaç; centilmenlik kuralları çerçevesinde spor yapmak. Turnuvaya katılan tüm takımlar bizim gönlümüzün şampiyonu. İlgilerini esirgemeyerek turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, 15 Haziran gecesi yapılacak olan final müsabakasına tüm futbol severleri davet ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arifiye Belediyesinde Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement