Arifiye HEM'de Yaz Maratonu Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Arifiye HEM'de Yaz Maratonu Başlıyor

Arifiye HEM\'de Yaz Maratonu Başlıyor

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını başarı ile tamamlayan Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, hız kesmeden, yaz kurslarına başlıyor.

22.06.2015 15:45  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını başarı ile tamamlayan Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, hız kesmeden, yaz kurslarına başlıyor.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılını, Arifiye Merkez'de ve Arifiye'nin çeşitli mahallelerinde açtığı kursların sergilerini yaparak tamamlayan Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, hız kesmeden yaz kurslarına başlıyor.

Arifiye Halk eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar yaptığı açıklamada;"Arifiye'mizde 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde şu ana dek açtığımız 283 kursta 5178 kursiyere eğitim verdik. Hedefimiz; düzenlediğimiz kurslarla 2014-2015 Eğitim Öğretim sezonunda, 6 bin kursiyere ulaşmak. Tüm kurslarımız için şahsen başvuru yapılabileceği gibi internet adresinden online kayıt ta yapılabilir. Tüm Arifiye'lileri Halk Eğitim Merkezimizin yaz kurslarına bekliyoruz." dedi.

Arifiye Halk Eğitim Merkezince düzenlenen pikniğe katılarak, kursiyer öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan İsmail Karakullukçu da yaptığı açıklamada; "Arifiye'mizde sosyal ve ekonomik hayatı canlandırmak, Arifiyelerin bilgi ve beceri düzeylerini artırarak, onları donanımlı bireyler haline getirmek için Arifiye Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün ve Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (SAMEK) iş birliği ile çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Arifiye'miz günden güne gelişiyor. Bu da bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Burada yeri gelmişken, bu çalışmalarda büyük bir özveri ile çalışan tüm hocalarımıza ve idarecilerimize Arifiye'li hemşerilerim adına çok çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arifiye HEM'de Yaz Maratonu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement