Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde Çalışmalar Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde Çalışmalar Tamamlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

11.08.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, yaptığı yazılı açıklamada, Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde başlatılan çalışmaların tamamlandığını, bölgede ulaşım güvenliğinin maksimum seviyeye ulaştığını belirtti.

Kışlaçay, Kemaliye, Çınardibi, Karaçomaklar, Semerciler, Adliye, Muhammediye, Kirazca ve Karaçam mahalleleri arası ulaşımda kilit bir rol üstlenen köprünün korkuluklarının yenilendiğini ifade eden Pistil, şunları kaydetti:

"Bölgede başlatılan çalışmalar kapsamında arter ve mahalle içi yollara sıcak asfalt atıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımda seçenekleri arttırma konusunda kararlı bir hizmet anlayışı izliyoruz. Ayrıca mevcut güzergahlar ve akslarda da ulaşım güvenliğini sağlamaya yönelik önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Daha önce de Pamukova Çardak, Karapürçek Uludere, Geyve Köprüsü, Akyazı Çatalköprü ve Salihiye'de benzer çalışmaları hayata geçirmiştik. Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü'nde ise çalışmalarda sona yaklaştık."

Pistil, ulaşımda vatandaş memnuniyetinin büyükşehir olarak en hassas oldukları konuların başında geldiğini belirterek, "Hemşehrilerimizin olası mağduriyetler yaşamasını asla istemeyiz. Bunun için mevcut köprülerde gerekli iyileştirmeleri aralıksız sürdürüyoruz. Mahalleler arası ulaşımda merkez konumda bulunan köprüleri güçlendirerek ulaşımda güvenliği maksimum seviyeye taşıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Kumbaşı Köprüsü yeni haliyle Arifiyeli hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arifiye Kumbaşı Köprüsü'nde Çalışmalar Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement