Arifiyeli Sporcular Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçuyu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Arifiyeli Sporcular Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçuyu Ziyaret Etti

Arifiyeli Sporcular Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçuyu Ziyaret Etti

Arifiyeli sporcular turvuna sonrası Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulukçuyu ziyaret ettiler.

08.06.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiyeli sporcular turvuna sonrası Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulukçuyu ziyaret ettiler.

Dokuz ülkeden 400 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, 3 sporcu ile 7 kategoride yarışan karateciler, yaptıkları dereceler ve kazandıkları madalyalar ile Arifiye'nin gururu oldu. Uluslararası turnuvada yarışan Tuğçe Berber "Büyük Bayan Kata" dalında ikinci, "Büyük Bayan Kumite açık siklette" üçüncü olurken; Beyzanur Keleş "Ümit Bayan Katada" ve "Kumite +54 kg" da üçüncü; Dilara Yaren Kobaş "Genç Bayan Kumite" 53 ve "Büyük Bayan Kumite" 55 kg da üçüncü oldu.

Turnuvadan sonra, yurda dönen Arifiye Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları, Arifiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahit Uygar ve Karate Takımı Antrenörü Tayfun Kobaş eşliğinde, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. Kulüp Antrenörü Tayfun Kobaş, yaptığı açıklamada, "Uluslararası turnuva sporcularımızın ilk Uluslararası tecrübesi olmasına rağmen güzel maçlar çıkararak güzel sonuçlar aldı. Hedefimiz bu çıtayı yükselterek, daha büyük başarılar kazanmak. Bunun dışında yine, Haziran ayının ilk haftasında Kocaeli'de yapılan ve İstanbul, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Eskişehir, Düzce, Zonguldak, Sakarya, Bolu, Ankara, Kocaeli illerinden 40 kulüp ve yaklaşık 700 civarında sporcunun mücadele ettiği Bölgesel Karate liginde, Minik ve Yıldızlar kategorisinde takım halinde ikinci oldu. Sporcularımız, Ekim ayında başlayan ve 6 etaptan oluşan ligin, her bir etabında yaptıkları ferdi derecelere göre, kazandıkları puanlar neticesinde ikinci olmuşlardır. Sporcularımızı yetiştirmek için bizlere her zaman destek olan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Arifiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Abdülvahit Uygar'a, yine bizlerden maddi, manevi her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Sayın; İsmail Karakullukçu'ya ve Arifiye İlçe Kaymakamımız Sayın Musin Çatmadım'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Küçük şampiyonlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, Karate Takımımızın Değerli Hocası Tayfun Kobaş'a ve sayın Müdürümüz Abdülvahit Uygar'a Arifiye'mize yaşattıkları bu gurur ve sevinç nedeniyle çok çok teşekkür ediyorum. Evet gençler, geleceğimiz sizsiniz. Arifiye'miz de sizleri spora teşvik etmek, ilçemize ve milli takımımıza şampiyon sporcular kazandırmak için tüm olanaklarımızı sizin emrinize veriyoruz. Sizler de, bizlere kazandığınız bu başarı ve derecelerle teşekkür etmiş oldunuz. İnanıyorum ki, gelecekte daha iyi dereceler kazanarak, milli takımımızda mücadele edecek, ülkemizi şampiyonluğa taşıyacaksınız. Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arifiyeli Sporcular Arifiye Belediye Başkanı Karakullukçuyu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement