Arılar İçin Hazırlanan Keki Yiyince Komaya Girdiler - Son Dakika
Güncel

Arılar İçin Hazırlanan Keki Yiyince Komaya Girdiler

Arılar İçin Hazırlanan Keki Yiyince Komaya Girdiler

Muğla'da arılar için hazırlanan kekten yiyen 69 yaşındaki Nuriye Demirbilek ile oğlu 49 yaşındaki Ramazan Demirbilek, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

26.03.2015 09:57  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, arıları beslemek için hazırlanan keki yanlışlıkla yiyen Nuriye Demirbilek ve oğlu Ramazan Demirbilek, bir süre sonra rahatsızlandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ VAR

Bunun üzerine Nuriye Demirbilek'in eşi Mahmut Demirbilek durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından anne ve oğlu ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan anne ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Arı keki nedir: Hava sıcaklıklarının 10 derecenin altına düştüğü Sonbaharın son döneminde ve ilkbaharın ilk döneminde arıya verilen, karışımında bal, polen, yağsız süt tozu veya soya unu, pudra şekeri bulunan ve arıyı beslemek için kullanılan bir karışımdır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Arılar İçin Hazırlanan Keki Yiyince Komaya Girdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALPER T: haberi okumadan yorum yapıyorum bunlar kesin TÜRKİYEDE OLMUŞTUR 2 3 Yanıtla
  • Yayınlama: İyi olmuş vatandaşlarımız hırsızlığa alışmış sahibi orada yok diye keki götürmeye kalkmış keşke eseride kalsa bütün hırsızlar yalancı ve dolandırıcılar içinde geçerli bu söylediklerim. 0 1 Yanıtla
  • osman: Kardeşim bilmeden yorum yapmayın pudra şekeri bal bunlar insan vucudunu komaya sokan şeyler o yüzden insanlar orda birde aç karına yemişler normalde insan yiyeceği şeyler degildir o karışım 1 0 Yanıtla
  • Greenhill: Bizlere ne olduda bu kadar sahtekar olduk.haberi görür görmez aklıma hemen ilk cümlem geldi..!? 1 0 Yanıtla

Advertisement