Arınç, Canlı Yayındayken Kendisini Eleştiren Albayrak'ı Topa Tuttu - Son Dakika
Güncel

Arınç, Canlı Yayındayken Kendisini Eleştiren Albayrak'ı Topa Tuttu

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Twitter'dan kendisini eleştiren Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'a canlı yayından sert sözlerle yüklendi.

24.10.2015 11:30  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak arasında söz düellosu yaşandı.

"BU NASİHATLERİ BAŞKASINA YAPSIN"

CNN Türk'teki yayına katılan Arınç'ın sözlerini Twitter üzerinden eleştiren Albayrak'a Arınç, "Valla bu nasihatleri başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar." dedi.

"40 YILDIR AYNI ÇİZGİDEYİM"

Albayrak ise bu açıklamalara cevaben, "Sayın Arınç, ben 40 yıldır aynı çizgideyim. Düne kadar durduğum yeri taktir hatta teşvik ederken bugün yerenler 'değişim'i kendinde aramalı" ifadesini kullandı.

Albayrak daha sonra ise Arınç'ın programda kullandığı, "Birilerine sevgimi kaybetmiş olabilirim" sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

ARINÇ CANLI YAYINDA CEVAP VERDİ

Albayrak'ın Twitter üzerinden yayımladığı bu mesajların ardından devam eden yayında Arınç da açıklamalarda bulundu. Arınç, "Ben kendisini daha çok Türkiye gazetesindeyken tanıyorum. Ben açık yüreklilikle söylüyorum. Evet bugün cumartesidir, dün akşam da Faruk Çelik bir başka programdaydı. Seçimlerden sonra çok daha fazla ekranlarda olacağız, bundan da haberi olsun." dedi.

"SAYIN ALBAYRAK BUNLARI BİLİR DE..."

Sevginin kiloyla tartılmayacağını söyleyen Arınç, "Ben filan kişiyi seviyorum. Benim ölçüm şudur, o beni ne kadar çok seviyorsa ben de onu o kadar seviyorum. Sayın Albayrak bunları bilir de ifade etmekten çekinir. İkinci hazreti hasan hüseyin efendilerimizin yanlarında bulunan insanlar susuz bırakıldılar. Karşılarındakiler de evet mümindiler.

"BAZI KÖŞE YAZARLARI YEZİD'DEN FAZLA CİNAYET İŞLİYOR"

Hazreti Hamza efendimizin kalbine mızrağı sallayan insan daha sonra mümin olmuştur. Yezid için alçakça şehit edildi dememi kabul etmiyorsa o Albayrak'ın bileceği iş. Ben onun kadar mümin değilim. Ama ben Hazreti Hüseyin'in yanındayım. Müslümanlar cinayet işlemez mi? Ankara'daki bombayı kendi vücuduyla parçalayan insan da bir Müslümandı. Valla bu nasihatleri başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar. Ama insanların haysiyetlerine, toplum içerisindeki konumlarına o kadar alçakla saldırıyorlar ki yezid bunları görseydi kıskanırdı. Teşekkür ederim ikazları için. Seçimden sonra daha şuurlu bir Müslüman olmak için eşimle birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"ARINÇ YANLIŞ ANLADI"

Arınç'ın bu sözlerinden sonra da Albayrak Twitter üzerinden açıklamalar yapmaya devam etti. Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak Arınç'ın kendisini yanlış anladığını belirtti.

Arınç, Canlı Yayındayken Kendisini Eleştiren Albayrak\'ı Topa Tuttu

Son Dakika Güncel Arınç, Canlı Yayındayken Kendisini Eleştiren Albayrak'ı Topa Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • caner sağır : sizin uzun adam başkan o la ma ya cak.nokta. 47 44 Yanıtla
  • ...TAŞOVA...: #SENİ#BAŞKAN#YAPTİRMAYACAZ...... HDP... 61 11 Yanıtla
  • uyan: Sayın bülent arınç seçim yaklaşıyor Allah aşkına bir sus artık korkar olduk her an bir konuşma yapıpta partiye ve Erdoğana bir zarar vereceksin diye . 33 22 Yanıtla Olmaz: Bırakın konuşsun ozaman :)) 14 5 uyan: Benim bir korkum yoook tek başına gelmezse diye korkuyorum ama senin Ak partiden iyi gocunuyorsun belli , Allah korktuğunu başına getirsin 2 0
  • hartttt kurtt : bülent arinç çok değerli bir devlet adamidir.kanimca adam gibi adamdir.ona laf atanlar onun pabucu olamaz. 25 29 Yanıtla
  • halil: dıştan elma ne kadar güzel dursada elmanın .içine kurt girmiş akp şuanda bu durumda içerde birbirlerini yiyorlar 45 9 Yanıtla
  • hartttt kurtt : bu şamil tayar ne kadar iğrenç bi adam.tek yaptiği saga sola laf yetiştirmek.sen kimmm ?değerli bülent arinç kim? ona hangi hakla dil uzatirsin ey yalaka.... 19 26 Yanıtla
  • virgül: Her seçimde bu tür adamlar çıkıyor maalesef inşallah ak parti böyle böyle temizlenecek. 26 19 Yanıtla
  • Chp: Yeter artık ..... 1 kasımda demokrasi şöleni yaşa yalım ....bıktık bu alavere dalavereden 12 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement