Arınç'ı Beklerken Doluya Tutuldular - Son Dakika
Güncel

Arınç'ı Beklerken Doluya Tutuldular

Arınç\'ı Beklerken Doluya Tutuldular

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı bekleyen Orhaneli sakinlerini dolu vurdu.

28.03.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı bekleyen Orhaneli sakinlerini dolu vurdu. Buna rağmen mitingi bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen Arınç, "Adımız Ak, bir kara lekeye bile tahammülümüz yok. Biz suçlu olanları, suç işlediklerine inandıklarımızı yargıya havale ederiz. Hesabını onlar görür. Aklanırlarsa kollarına gireriz. Mahkum olurlarsa da cehennemin dibine kadar yolun var deriz" dedi.

Yüzlerce Orhanelili, mitinge katılacak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı beklerken, aniden bastıran doluya yakalandı. Şemsiye ve saçak altlarına kaçarak doludan korunan vatandaşlar, tören alınana gelen Başbakan Yardımcısı Arıç'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Siyasetin bir yarış iddia işi olduğu söyleyen Arınç, "Biz milletin bu desteğiyle büyük iddiaların peşindeyiz. Küçük işler bize yakışmaz. Bizim hedefimiz kendi boyumuz kadar değil. Bizim hedefimiz Uludağ'ın zirvesi kadar. Güzel işler yapacağız. Bu ülke için gerçek milliyetçilik ne emrediyorsa onu yapacağız. Zenginleşeceğiz. Yoksulluktan kurtulacağız. Milli gelirimiz artacak, paramız kıymet bulacak. Çocuklarımızı gençlerimizi çalıştırmak için yeni iş alanları açacağız. Nitelikli bir eğitim vereceğiz. Her anne babanın göz nuru evlatlarını çok daha güzel yetiştireceğiz. Milli manevi değerlerle mücehhez kılacağız. Allah'ın izniyle bu yolda gidiyoruz. Başbakanımız gece gündüz çalışıyor. Hükümetimiz çalışıyor. Siz bize dua ediyorsunuz. Bu partiyi çekemeyen yıkılmasını isteyen Türkiye'nin tökezlemesini isteyenler var. Darbe yapamadılar. Partiyi kapattıramadılar. Partiyi içinden bölemediler. Şimdi de yalan, hakaret, iftira, sahtekarlıkla hükümetimizi yıkacaklarını zannediyorlar. Vay sizin halinize boşa çalışıyorsunuz. Bu yalanlarınızın bir kuruş kıymetinin olmadığını, şu Orhaneli meydanında toplanan binler sizin suratınıza çalsın. Bunlar bize tutmaz. Adımız Ak bir kara lekeye bile tahammülümüz yok" diye konuştu.

Ama heybesinde küfürden başka bir şey olmayanların, namuslu insanlara hakaret etmeye yeltendiğini kaydeden Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cezalarını bulacaklar. Onlara milletimiz zerre kadar itibar etmiyor. Yolsuzluk meselesi milletin meselesidir. Suistimaller, haksız çıkar sağlamalar kanuna göre suç olduğu gibi ahlaken de inancımıza göre de suçtur. Bu partinin adı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Adalete bugüne kadar zerre leke düşürmedik. Bundan sonra da düşürmeyeceğiz. İçimizden birisi dahi suç işlese, bir yanlışlık yapsa, nefsine uysa, 'Git yargılan kardeşim, önce aklan beraat et ondan sonra yanıma gel, yoksa ben seni istemiyorum' diyecek noktadayız. Hakkında hiçbir dava açılmamış, sadece nerede üretildiği belli olmayan kasetlerle bir insanı peşinen suçlu ilan etmek ve onun arkasından da her gün hükümetimize hakaret etmek namuslu bir insanın yapacağı bir iş değildir. Biz suçlu olanları, suç işlediklerine inandıklarımızı yargıya havale ederiz. Hesabını onlar görür. Aklanırlarsa kollarına gireriz. Mahkum olurlarsa da "cehennemin dibine kadar yolun var" deriz. Hamdolsun 11 senedir yolsuzluğun Y'sine bulaşmamış bin hükümet, milletin servetini arttırmış, yol yapmış, baraj yapmış, gölet yapmış, yerin altından Marmaray yapmış, üstünden 11 kilometre uzunluğunda tüneller yapmış. Bütün borçların bu güne kadar ödemiş, IMF'ye el sallamış, geçmişte vatandaşımıza yapılan borçları son kuruşuna kadar ödemiş bir hükümete, 'Sen yolsuzluk yaptın' demek akıllı insanların işi değil" - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç'ı Beklerken Doluya Tutuldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement