Arınç: Kürtleri Seviyorum, Onlar da Beni Seviyor - Son Dakika
Güncel

Arınç: Kürtleri Seviyorum, Onlar da Beni Seviyor

Arınç: Kürtleri Seviyorum, Onlar da Beni Seviyor

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak'ta seçim çalışmalarında bulundu, "Ben Kürtleri seviyorum, onlar benim kardeşimdir.

02.06.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak'ta seçim çalışmalarında bulundu, "Ben Kürtleri seviyorum, onlar benim kardeşimdir. Onlar da beni seviyorlar, birbirimize güveniyoruz" dedi.

Şırnak'ta seçim çalışmalarında bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sivil toplum örgütü üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Arınç, millete hizmetten başka bir gayeleri olmadığını belirterek, geçmiş seçim sonuçlarına bakılmamasını istedi. Bu seçimin başka bir seçim olduğunu ifade eden Arınç, şöyle devam etti:

"Bizim burada AK Parti olarak çok iyi bir sonuç almamız lazım. Bakmayın başkalarının şiddetine, baskısına, tehditlerine, onlar koftur milletin cesareti var, yüreği var inşallah sandıktan bu tehditlerinin karşılığını oy olarak verecektir. Bir zamanlar milleti korkutmak için sokaklardan tankları geçirdiler, ama millet biz henüz 15 aylık parti iken iktidar yaptı. Şimdi oy vermeseniz, AK Parti'ye oy verirseniz sizi şöyle yaparım diyen aslında korkaklar. Milleten cevaplarını alacaktır. Millet sandığa gidecek elini vicdanına koyacak anasını ak sütü gibi helal oylarını kullanacak gönlünden ne geçiyorsa oraya kullansın. Yoksa baskıyla tehditle insan yerine koymadan bizi bu şekilde hareket etmesine gönlümüz razı olmaz. Neyi kast ettiğimi çok iyi biliyorsunuz, Şırnak'tayız, Cizre'deyiz, Beytüşşebap'tayız, İdil'deyiz Güçlükonak'tayız, kimin ne yaptığını az çok biliyoruz. Ama buranın milleti şereflidir, cesurdur. Allahın izini ile kararını vermiş ise onu bu kararından kimse döndüremez. Bunu içindir Türkiye'nin her tarafını dolaşıyoruz. Ama ben daha çok bölgeye geldim ben Kürtleri seviyorum, onlar benim kardeşimdir. Onlar da beni seviyorlar birbirimize güveniyoruz."

Arınç, Şırnak'a Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan sonra Hakkari Yüksekova'da Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nı da açtıklarını hatırlatarak, bölgeye yaptıkları hizmetleri anlattı. Arınç, "Ama hala terör, hala şiddet yanlısı olanlar varsa, hala insanımızı baskı altına alıp tehditle hem oy almak hem kendi taraftarlığını sağlamak varsa buna da izin vermeyiz. Seçim sandıkları için en önemli tedbirleri aldık. Sandık güvenliğinde bir gram endişeniz, şüpheniz olmasın. Allah'ın izniyle bu seçimde en büyük bombayı Şırnak patlatacak. Şimdi 7 Haziran akşamı gözümü Ankara, İstanbul'u görmeyecek. Şırnak'tan gelen sonucu bekleyeceğiz. Sonuçta Allah'ın izniyle güzel bir sonuç olacak. Hepimiz büyük bir sevinçle ayağa kalkıp Şırnak'ı alkışlayacağız. Ben böyle inanıyorum" dedi.

Başbakan Yardımcııs Arınç, esnafı ve partisinin seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra AK Parti 1'inci sıra adayı Aslan Tatar'ın 1 yıl önce vefat eden babası eski milletvekili Mehmet Aslan'ın mezarını ziyaret ederek, dua okudu. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arınç: Kürtleri Seviyorum, Onlar da Beni Seviyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement