Arınç, Memleketi Manisa'da Mevlit Okuttu - Son Dakika
Güncel

Arınç, Memleketi Manisa'da Mevlit Okuttu

Arınç, Memleketi Manisa\'da Mevlit Okuttu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, memleketi Manisa’da merhum aile bireyleri için mevlit okuttu.

12.07.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da merhum aile bireyleri için mevlit okuttu.

Tarihi Sultan Camisinde öğle namazı sonrası Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve merkezdeki camilerin müezzinleri tarafından okunan mevlide, Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Bülent Arınç'ın abisi Ümit Doğay Arınç'ın yanı sıra Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, partililer, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sırasında vatandaşlara gül suyu ve Yasin-i Şerif hediye edildi.

Okunan mevlidi şerifin ardından cami içinde kısa bir konuşma yapan Arınç, "Dua eden tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından davetimize icabet ederek gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Okunan mevlidin ardından Arınç, bayanlar bölümüne giderek mevlide iştirak ettikleri için teşekkür etti. Bu sırada elini öpen küçük bir çocuğa bayram harçlığı veren Arınç, bayanların ısrarı üzerine toplu fotoğraf çekiminin ardından camiden çevresindekilerle şakalaşarak ayrıldı.

Arınç'ın, iftarını Yunusemre Belediyesinin organizasyonuyla Yeni Mahallede açtıktan sonra Manisa'dan ayrılması bekleniyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç, Memleketi Manisa'da Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement