Arınç Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Arınç Nikah Şahidi Oldu

Arınç Nikah Şahidi Oldu

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Manisa’da nikah şahidi oldu.

17.10.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Manisa'da nikah şahidi oldu. Arınç, nikah töreninde genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, "Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar versin. Bende sayı yok. Sayı söyleyenlere kızıyorum. Bunun sayısı olmaz. Allah ne kadar gönüllerinden veriyorsa o kadar hayırlı evlat versin" dedi.

Bülent-Semra Kar çiftinin oğlu Mehmet ile Filiz-Recep Kırtop çiftinin kızı Güzin Kırtop, Anemon Otel'de düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Manisa'nın eski belediye başkanlarından olan Bülent Kar'ın oğlunun nikahına çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recep Uncular yaptı. Genç çiftin nikahlarını ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıydı.

Genç çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim eden Bülent Arınç genç çiftlere nasihatlerde bulundu. Arınç, "Gençler evliliğin verdiği heyecanla özellikle hanım kızlarımızın 'bas bas' tahrikleri altında kocasının ayaklarını arıyor. Bastığı zamanda mutluluktan havaya uçuyor. Buna tahrik etmeye hiç gerek yok. Bu eski bir gelenektir. Ankara'da katıldığım nikahlarda bir büyüğümüz gençlere hitaben diyor ki özellikle damadımıza, 'Oğlum hiç uğraşma. İtaat et rahat et.' O yüzden sol bacağını mı buldun, sağ bacağından mı buldun, yanlışlıkla kendi bacağıma mı bastım diye telaş etmenize gerek yok. Mehmet göreceksiniz Güzin ne derse yapacak. Yaparsa mutlu olacaklar. Allah kolaylıklar versin" dedi.

"Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar versin" diyen Arınç konuşmasını şöyle tamamladı: "Bende sayı yok. Sayı söyleyenlere kızıyorum. Bunun sayısı olmaz. Allah ne kadar gönüllerinden veriyorsa o kadar hayırlı evlat versin. Allah'tan bunu isteyelim." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arınç Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement