Arınç, Yıldız ve Gökçek'in Sandığından İhsanoğlu Birinci Çıktı - Son Dakika
Güncel

Arınç, Yıldız ve Gökçek'in Sandığından İhsanoğlu Birinci Çıktı

Yeni cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına giden Bülent Arınç, Taner Yıldız ve Melih Gökçek'in oy kullandığı sandıklardan İhsanoğlu birinci olarak çıktı.

10.08.2014 19:02  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oy kullandıkları sandıklardan Ekmeleddin İhsanoğlu birinci aday olarak çıktı

İHSANOĞLU, ERDOĞAN'I GEÇTİ

Arınç ve Yıldız, cumhurbaşkanı seçimi için oyunu, Beştepe Mahallesindeki Sofuoğlu İlkokulundaki 3056 numaralı sandıkta kullandı. Sandıkta 385 kayıtlı seçmenden 318'i oy kullandı. Oyların 311'i geçerli, 7'si geçersiz sayıldı. Sayım sonuçlarına göre 3056 numaralı sandıkta Ekmeleddin İhsanoğlu 165 oy aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 143, Selahattin Demirtaş ise 3 oyda kaldı.

GÖKÇEK'İN SANDIĞINDA DA BÜYÜK SÜRPRİZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oyunu kullandığı sandıkta ise yine cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu birinci çıktı. Melih Gökçek'in oy kullandığı Çankaya Halide Edip Adıvar Ortaokulu'ndaki 1235 numaralı ve 374 seçmenin kayıtlı olduğu sandıkta, 235 kişi oy kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimi için kullanılan oyların tümü geçerli sayıldı.

Başkan Gökçek, eşi Nevin, oğulları Ahmet ve Osman Gökçek'in de oylarını kullandığı sandıkta, cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu'na 188, Recep Tayyip Erdoğan'a 39, Selahattin Demirtaş'a 8 oy çıktı.

Arınç, Yıldız ve Gökçek\'in Sandığından İhsanoğlu Birinci Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Arınç, Yıldız ve Gökçek'in Sandığından İhsanoğlu Birinci Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • F.T: Ekmelettin çıksa ne olacak TÜRKİYE'MİN sandığından ERDOĞAN'ım çıkmış bize yeter :) 6 7 Yanıtla
  • orjinal: bu sitede bazı çatıcılar parelel ciler vardı nere gittiler. her seçimde töm. dediniz tayyip agada halletti. ininize girecek kaçın. 3 7 Yanıtla
  • orjinal: çatıcılar aldınızmı lan. 3 4 Yanıtla

Advertisement