Arıtma Tesislerinde Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

Arıtma Tesislerinde Geri Sayım Başladı

Arıtma tesislerinin yapılacağı alanlarda incelemelerin gerçekleştiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ihale süreçlerinin hızla başlatılacağını söyledi.

10.01.2015 14:11  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası'nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılı faaliyet programı dahilinde çalışmalarını başlattığı Atık Su Arıtma Tesisleri'nin ihale süreçlerinde önemli yol aldı. Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes ilçelerinde projenin gerçekleşeceği alanlar üzerinde yapılan incelemelerde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı A. Ulvi Kaynak, Plan-Proje İnşaat ve Yatırım Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, İller Bankası Genel Müdürlüğü ve İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte ilgili daire başkanlığı çalışanları katıldı.

Proje Alanları İncelendi

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes ilçelerinde hayata geçireceği Atıksu Arıtma Tesisleri'nin kurulacağı alanlarda incelemelerde bulunuldu. İller Bankası Genel Müdürlüğü ve İzmir Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Atık Su Arıtma Tesislerine ait tüm sahalar 6-9 Ocak tarihleri arasında tek tek incelenerek, ihale öncesi tespit tutanakları tanzim edildi. Proje hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran,
çalışmaların olumlu sonuçlandığını belirterek, tesislerin ihale aşamasına hazır olduğunu belirtti.

İhale süreci başlatılacak

İller Bankası yetkilileriyle birlikte atık su arıtma tesislerinin yapılacağı alanların incelendiğini ve bu incelemelerin ardından projelerin ihale süreçlerinin başlatılacağını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, gerek katı atık bertaraf tesisleri, gerekse de bizim yatırım alanımızı ilgilendiren atık su arıtma tesisleri yatırımları konusuna oldukça duyarlı yaklaşıyor. Biz de bu çevre sağlığını ilgilendiren projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için hızla projelendirme ve ihale çalışması içerisine girdik. İller Bankası yetkililerinin yatırımların yapılacağı alanlardaki incelemelerinin ardından hızla ihale sürecini başlatacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arıtma Tesislerinde Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement