Arjantin Basını, Fikret Orman'ın "Sosa Terörü Bahane Etti" Sözlerini Hatırlattı - Son Dakika
Spor

Arjantin Basını, Fikret Orman'ın "Sosa Terörü Bahane Etti" Sözlerini Hatırlattı

Arjantin basını, darbe girişimi sonrası Fikret Orman'ın takımdan ayrılmak isteyen Sosa'yla ilgili söylediği "Terör bahane, Milan'a gitmek için yapıyor." ifadelerini sayfalarına taşıdı.

16.07.2016 22:56  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, ülkesinde manşet oldu. Jose Sosa'nın geçtiğimiz günlerde Türkiye'den ayrılmak için yaşanan terör olaylarını gerekçe gösterdiği tekrar hatırlatılırken Fikret Orman'ın "Terör bahane, Milan'a gitmek için yapıyor" ifadelerini de sayfalarına taşıdı.

Arjantin basını, Beşiktaşlı Sosa'nın Türkiye'den ayrılma isteğini hatırlatarak 15 Temmuz darbe girişimini manşetlerine taşıdı.

FİKRET ORMAN'IN SÖZLERİNİ HATIRLATTILAR

Arjantin basınından La Nacion'un haberine göre, Sosa'nın 4 gün önce yaşanan terör olayları nedeniyle kulüpten ayrılmak istediği, ve Türkiye'de tehlikenin bir kez daha ortaya çıktığı belirtildi. Türkiye'de son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle kulüpten ayrılmak istediğini açıklayan Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Jose Sosa'nın mektubunu hatırlatan Arjantinliler, Fikret Orman'ın "terör bahane, Sosa Milan'a gitmek için bunları yapıyor" sözlerini tekrar hatırlattı.

BATTALLA MUTLU

Gazete ayrıca Türkiye'de forma giyen bir diğer isim olarak Pablo Batalla'nın da olduğunu ve Batalla'nın Bursa'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

(Sporcope)

Arjantin Basını, Fikret Orman\'ın "Sosa Terörü Bahane Etti" Sözlerini Hatırlattı

Son Dakika Spor Arjantin Basını, Fikret Orman'ın 'Sosa Terörü Bahane Etti' Sözlerini Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • genç kartal: Arkadaş bu sosayı gönderin gitsin, Burası BEŞİKTAŞ hiçbir kimse Beşiktaşımızdan üstün değildir. Futbolcular geçicidir, ast olan kulüplerin mazisidir. Başka adam mı yok kardeşim, şampiyon takımsın, git genç sosayı bul bitsin. 6 0 Yanıtla

Advertisement