Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı: Artık Konuşmayacağız - Son Dakika
Spor

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı: Artık Konuşmayacağız

Kolombiya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından Arjantinli oyuncular, Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddiaları üzerine medyaya boykot uygulama kararı aldı, "Artık medyaya konuşmayacağız." dedi.

16.11.2016 11:13  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin, Dünya Kupası Güney Amerika elemelerindeki kötü gidişe, Kolombiya karşısında son verdi. Lionel Messi'nin bir gol atıp; 2 de asist yaptığı maçı 3-0 kazanan Tangocular, böylece rahat bir nefes aldı. Maçın ardından gecenin yıldızı Lionel Messi, tüm takım arkadaşlarıyla birlikte basının karşısına çıktı. Zira Arjantinli oyuncuların gündeminde, Ezequiel Lavezzi'nin, antrenman sonrası uyuşturucu kullandığı iddiaları vardı. İddialara sert tepki gösteren Arjantinli oyuncular, basına süresiz boykot uygulama kararı aldı. Boykot kararını Messi açıkladı.

"UYUŞTURUCU İDDİALARINA BİR YANIT"

Boykot kararıyla ilgili olarak Lionel Messi, "Bundan böyle basına konuşmama kararı aldık. Neden böyle bir karar aldığımızı sizin de tahmin ettiğinizi düşünüyorum. Bugüne dek birçok suçlamayla karşılaştık. Ağır eleştiriler aldık. Ancak tüm eleştirileri saygıyla karşılayıp; yanıt vermedik. Birçok basın mensubunun bize saygıyla yaklaştığını biliyoruz. Ancak artık sınır aşıldı. Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığı iddialarına güçlü bir yanıt vermek zorundayız.

LAVEZZI DAVA AÇACAK

Çünkü suskun kalmamız halinde, insanlar suçlamaların doğru olduğunu düşünecek. Tüm takım burada ve güçlü bir şekilde artık medyanın oyununu oynamayacağımızı söylüyoruz. Bize istediğiniz kadar saldırabilirsiniz. Ancak hiçbirimiz artık medyayla konuşmayacağız." dedi.

Arjantinli oyuncuların, medya boykotuna ne kadar devam edecekleri bilinmiyor. Lavezzi de, antrenman sonunda uyuşturucu kullandığını öne süren basın mensubu hakkında dava açacağını duyurdu.

Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı: Artık Konuşmayacağız

Son Dakika Spor Arjantinli Futbolcular Basını Boykot Etme Kararı Aldı: Artık Konuşmayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement