Arka Sokaklar 395. Son Bölüm Aksiyon Doluydu - İzle - Son Dakika
Güncel

Arka Sokaklar 395. Son Bölüm Aksiyon Doluydu - İzle

Arka Sokaklar 395. Son Bölüm Aksiyon Doluydu - İzle

ARKA SOKAKLAR 395.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI - İZLENazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir.

02.04.2016 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazike mahallede yürürken evsiz bir adama denk gelir. Adamın üstü başı, saçı sakalı birbirine girmiştir. Nazike önceleri umursamasa da sonra durup vicdanının sesini dinler. İç sesine kulak vererek ve adama yemek parası uzatır. Bu sırada adam düşüp bayılır. Nazike ne yapacağını bilemez ve o telaşla Hüsnü'yü arar. Hüsnü geldikten sonra ise olanlar olur..

Arka Sokaklar 394. Bölümde; Ekip, saygın iş adamı görüntüsü altında uyuşturucu tacirliği yapan Cengiz'in peşine düşer!

Cengiz'e ulaşmanın tek yolu Roket Ayhan'dır. Bu sebeple ekip, bir düzenek hazırlar. Selin komiser, uyuşturucu dağıtıcısı Roket Ayhan'ı pusuya düşürmek için bambaşka bir kılığa girer ve Ayhan'ın bulunduğu barın içine sızar. Ali, Mesut ve Hakan' da uzak bir köşeden Selin'i izlemektedir. Barın içerisinde Selin'i eskiden tanıyan Yeliz isimli bir kadın da vardır. Selin Yeliz'i görünce ne yapacağını şaşırıp, planın çökmemesi için tanımamışlıktan gelir. Selin ve Ayhan konuşmaya başlarlar.

Bu sırada içerideki adamlardan biri Yeliz'i dövmeye başlayınca Selin olaya müdahale etmek zorunda kalır ve kızın polis olduğu ortaya çıkar. Roket Ayhan ise anında mekanı terk eder. Operasyon yapılamamıştır. Ekip, Cengiz'i çökertmek için ipuçları aramanın, bu sırada da piyasadaki maldan gençleri korumanın yollarını aramaktadır.

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Zafer Ergin- Rıza Soylu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de emniyet amiri. Ekibin lideri, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam.

Şevket Çoruh- Mesut Güneri

Özel ekibin komiserlerinden. 90'lı yıllarda doğuda Özel Harekat'ta görev almış. Bu görevden kalma travmalarla dönmüş İstanbul'a. Oğlu Tunç'u neredeyse tek başına büyütmüş-büyütmekte. İşinde de özel hayatında da sert-sivri. Ama aile içinde, yani ekipte, sevilen sayılan bir "ağabey".

Özgür Ozan-Hüsnü Çoban

Ekibin Rıza Baba'yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve bunu zor da olsa başarıyor. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir "yurdum insanı".

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Arka Sokaklar 395. Son Bölüm Aksiyon Doluydu - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement