Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti

Kocaeli'de gece saatlerinde beraber alkol aldığı arkadaşını ''arkadaşım gelecek, sen git'' diyerek gönderen fabrika işçisi, aracının içinde silahla intihar etmiş halde bulundu.

23.01.2017 15:57  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gece saatlerinde arkadaşıyla alkol alan 40 yaşındaki fabrika işçisi Burhan Yaman, sabah saatlerinde arkadaşına ''bir arkadaşım gelecek, sen git'' dedi. Yaman'ın, arkadaşını gönderdikten sonra boynuna dayadığı silahla aracında intihar ettiği ortaya çıktı. Olay yerine gelen Yaman'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

ARACIN CAMINDA KAN LEKESİNİ FARK EDEN VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Olay, Gölcük Kadırga yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Kadırga yolundan çıkan vatandaşlar, yol kenarında bagaj kapısı açık şekilde otomobil ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olan 34 UM 4931 plakalı otomobili fark ettiler. Araca yaklaşan vatandaşlar aracın camında ve araçtaki şahsın yüzünde kan olduğunu fark edince durumu polis ve 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk incelemede üzerinden Burhan Yaman kimliği çıkan şahsın öldüğünü belirlediler.

Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şahsın öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine polis olay yeri inceleme ekipleri ve savcı sevk edildi. Polis ve savcının yaptığı incelemede Burhan Yaman'ın elindeki silah ile kendi boynuna ateş ederek intihar ettiğini belirlediler. Yaman'ın aracı başında inceleme yaptığı esnada olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti

GECE SAATLERİNDE ARKADAŞIYLA ALKOL ALDI

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Yaman'ın dün gece saatlerinde bir arkadaşı ile olay yerine gelerek alkol aldığı ve sabah saatlerinde ise arkadaşının yanından ayrıldığı öğrenildi. Yaman ile birlikte araçta olan arkadaşı ise olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu.

Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti

''BİR ARKADAŞIM GELECEK SEN GİT DEDİ''

Sabah saatlerinde Yaman'a gitmek için teklifte bulunduğunu söyleyen arkadaşı, Yaman'ın "bir arkadaşım gelecek, sen git" demesi sonrasında yürüyerek evine döndüğünü polislere bildirdi. Yaman'ın cesedi olay yeri incelemesinin ardından Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti

Arkadaşına \'Git\' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arkadaşına 'Git' Dedi, Tek Kurşunla İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement