'Arkadaşlar Arasında' DVD'si ile Raflarda - Son Dakika
Güncel

'Arkadaşlar Arasında' DVD'si ile Raflarda

\'Arkadaşlar Arasında\' DVD\'si ile Raflarda

4 Arkadaşın, Ege'nin eşsiz doğasında kurduğu bir rakı masasında yaptıkları sıcak muhabbetlerini konu edinen 'Arkadaşlar Arasında' DVD'si ile 11 Nisan Cuma günü raflarda yerini aldı.

12.04.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 Arkadaşın, Ege'nin eşsiz doğasında kurduğu bir rakı masasında yaptıkları sıcak muhabbetlerini konu edinen 'Arkadaşlar Arasında' DVD'si ile 11 Nisan Cuma günü raflarda yerini aldı. 'Güneşi Beklerken' dizisinin başarılı senaristi Gökhan Horzum'un hem senaryosunu yazdığı hem yönetmenliğini üstlendiği film beyazperdeden sonra seyircisi ile yeniden buluşuyor.

İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan'ın başrollerini paylaştığı, 30'lu yaşlarında dört yakın arkadaşın bir gecede kahkahalardan, anılara ve saatlerin akışı ile hüzüne kadar uzanan samimi hikayesi DVD'si ile de izleyenlere kendilerinden bir şeyler buldukları bir geceyi anlatacak.

Organize Filmler ve Altıüstü Film'in yapımcılığını üstlediği ve Altın Portakal'daki ilk özel gösteriminden bu yana sinemaseverlerden tam not alan 'Arkadaşlar Arasında' DVD'si Kanal D Home Video imzası ile tüm satış noktalarında!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Arkadaşlar Arasında' DVD'si ile Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement