Arkas'a Hizmet Ödülü - Son Dakika
Yerel

Arkas'a Hizmet Ödülü

Arkas\'a Hizmet Ödülü

Bostanlı Rotary Kulübü tarafından İzmir’e katkıları nedeniyle meslek hizmet ödülüne layık görülen Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, başarısının altında İzmir kültürünün yattığını söyledi.

26.03.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanlı Rotary Kulübü tarafından İzmir'e katkıları nedeniyle meslek hizmet ödülüne layık görülen Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, başarısının altında İzmir kültürünün yattığını söyledi. "İzmir'in insanı zekidir ve İzmir'inden de asla vazgeçmez" diyen Arkas, bu kültürde kin tutma ve kızgınlıkla yaşamaya yer olmadığını belirtti. Arkas,"Ben diyorum ki affet ve unut. Eğer adam, adam değilse çıkar dünyandan, yoluna devam et, bir şeyler yarat ve onunla meşgul ol" tavsiyesinde bulundu.

Bostanlı Rotary Kulubü'nün Hilton Oteli'ndeki toplantısında hem yeni üye kabulü yapıldı hem de kendisi de 30 yıllık Rotary üyesi olan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'a İzmir'e katkıları nedeniyle meslek hizmet ödülü verildi. Ödül töreninden önce konuşan Bostanlı Rotary Başkanı Berkay Eskinazi, Arkas'ın İzmir'de kazandığını, yine İzmir'de eğitim sanat ve spora yatırım yaparak kazandığını geri ödemek için çaba gösterdiğini söyledi.

SANATIN GÜZELLİĞİ KIZGINLIĞI ÖNLÜYOR

İzmir'in özel bir kültürü olduğunu, bu kültürün de "İzmir'i İzmir yaptığını" ifade eden Arkas,

kazandığını geri verebilmek için önce sanat dediğini bunun içinde Arkas Sanat Merkezi'ni kurduklarını belirtti. Arkas, "Sanatı sevdirmeyi, güzeli sevdirmeyi istedik. Çünkü güzellik mutluluk getiriyor, güzeli severseniz kızgın olamazsınız, hayata bir başka açıdan bakarsınız" dedi. Eğitimde ise hem okullar yapabilmek hem de okul sonrası öğrencilere iş sahası yaratabilmenin hedefleri arasında olduğunu söyleyen Arkas, müzik alanında Arkas Trio'sunu sporda ise Arkas Spor Klübü'nü kurduklarını belirtti.

İZMİR TAKIMI

Mayıs ayında Holding'in başında 50. yılını dolduracak Lucien Arkas, "Televizyon maçı verirken Arkas Spor demiyor, İzmir takımı diyor. İşte benim en çok hoşuma giden de bu. Formanın arkasına İzmir yazdırdım. Bütün İzmirliler, Göztepelisi olsun, Karşıyakalısı olsun maçımıza destek için geliyor. Hepsi kavgasız oturuyor. Eğer İzmir'in bir varlığı olursanız o zaman başardınız demektir. Biz bunu yaptık" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arkas'a Hizmet Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement