Arkas Spor Sezona İyi Başladı - Son Dakika
Yerel

Arkas Spor Sezona İyi Başladı

Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 5. maçını da kayıpsız geçen İzmir temsilcisi, bu sene oynadığı 7 resmi karşılaşmayı da kazandı.

09.11.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde deplasmanda Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-0 mağlup eden Arkas Spor, bu sene oynadığı 7 resmi karşılaşmayı da kazandı.

Ligde 5. haftada konuk olduğu Gümüşhane Torul Gençlik'e set vermeyen mavi beyazlı ekip, ligde 5. haftayı da lider tamamlamayı garantiledi. Ligde rakiplerine sadece 2 set veren Arkas Spor, gelecek hafta takipçisi Halbank'ı konuk edecek.

İlk 5 haftada 13 oyuncusuna şans veren Arkas Spor'da libero Hasan Yeşilbudak ile Hakkı Çapkınoğlu tüm setlerde forma giydi. İzmir temsilcisinde en fazla sayı üreten isim 92 sayı bulan Schmitt olurken, bu oyuncuyu Perrin (72) ve Tillie (40) takip etti.

Avrupa'da da kayıpsız

Bu sezon Erkekler CEV Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Arkas Spor, ilk turda Bulgar ekibi CVC Gabrovo ile İzmir'de oynadığı iki karşılaşmayı da 3-0 kazanarak adını ikinci tura yazdırdı.

Bu sezon 7 resmi maçının hepsini kazanan Arkas Spor'un CEV Kupası'nda ikinci turdaki rakibi 18 Kasım'da yapılacak GFC Ajaccio (Fransa)-MOK Jedinstvo (Bosna Hersek) maçının ardından belli olacak.

Bu eşleşmede Fransız ekibi ilk maçta deplasmanda MOK Jedinstvo'yu 3-0 mağlup etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arkas Spor Sezona İyi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement