Arkassporlular'dan Portekiz Hatırası - Son Dakika
Güncel

Arkassporlular'dan Portekiz Hatırası

Arkassporlular\'dan Portekiz Hatırası

Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) düzenlediği Erkekler Dünya Ligi 2'nci Grup final etabında Arkasspor rüzgarı esti.

11.07.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) düzenlediği Erkekler Dünya Ligi 2'nci Grup final etabında Arkasspor rüzgarı esti.

Arkasspor'un antrenörü Glenn Hoag'un çalıştırdığı Kanada, yarı finalde Türkiye'yi 3-0, finalde ise ev sahibi Portekiz'i set vermeden yenerek kupaya uzanırken, üçüncülük maçında Hollanda'ya 3-1 kaybeden ay yıldızlılar dördüncü oldu. Yarı finaldeki Türkiye-Kanada randevusunda bir araya gelen eski ve yeni Arkassporlu voleybolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye A Milli Takımı'nda görev alan Arkassporlu Gökhan Gökgöz, Mustafa Koç ve Yiğit Gülmezoğlu'nun yanı sıra Kanada Milli Takımı'nda oynayan İzmir ekibinin yeni transferi Tyler Sanders ile daha önceki yıllarda mavi-beyazlı formayı terleten Gordon Perrin, Justin Duff, Adam Simac ve Graham Vigras eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Antrenör Glenn Hoag'un Kanada Milli Takımı'na aldığı Arkassporlu İstatistik Antrenörü Murat Haktanır da fotoğrafta yer aldı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkassporlular'dan Portekiz Hatırası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement