Arkiparc 2013'te Ödemiş Belediyesi'ne Jüri Özel Ödülü - Son Dakika
Yerel

Arkiparc 2013'te Ödemiş Belediyesi'ne Jüri Özel Ödülü

Arkiparc 2013\'te Ödemiş Belediyesi\'ne Jüri Özel Ödülü

ArkiPARC 2013, geleneksel Gayrimenkul Ödülleri ile bu yıl ilk kez verilen Sürdürülebilirlik Ödülü ve Belediye Ödülü, perşembe akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

13.04.2013 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ArkiPARC 2013, geleneksel Gayrimenkul Ödülleri ile bu yıl ilk kez verilen Sürdürülebilirlik Ödülü ve Belediye Ödülü, perşembe akşamı Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Ödemiş Belediyesi, jüri özel ödülünü aldı.

Gazeteci Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde ilk ödül, Küçük Menderes Havzası Çevre Koruma Projesi ile jüri özel ödülüne layık görülen Ödemiş Belediyesi'ne verildi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, ödülü Kortek Endüstriyel Kurucu Ortağı Berna Erbilek'ten aldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin yaptığı açıklamada, "Yerel yönetim alanında diğer belediyelere de örnek olabilmek ve gerçekleştirdiğimiz projelerin amacına ulaştığını ArkiPARC aracılığıyla görmekten memnun olduk. Ödemiş Belediyesi olarak aldığımız bu ödülle, yeni çalışmalarımızın önü açılacaktır" dedi.

Ayrıca, Ödemiş Belediyesi'nin 'Çevreden Merkeze Kentsel Değişim Projesi' de finale kalan 5 proje arasında yer aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arkiparc 2013'te Ödemiş Belediyesi'ne Jüri Özel Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement