Armaspor Voleybolde Şampiyon - Son Dakika
Güncel

Armaspor Voleybolde Şampiyon

Voleybol genç erkeklerde Tekirdağ Armaspor şampiyon oldu. 2014-2015 voleybol sezonu Tekirdağ genç erkekler kategorisinde Armaspor şampiyonluğunu ilan ederek ilimizi 5-6-7 Mayıs tarihlerinde oynanacak grup maçlarında temsil etme hakkı kazandı.

24.03.2015 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son maçında rakibi Çorlu Gençlikspor'a 3-2 mağlup olmasına rağmen ilk maçı 3-0 kazandığı için İl şampiyonu olan Armaspor kulübü Başkanı Hüseyin Gür yaptığı açıklamada, "Öncelikle İlimizi nerede yapılacağı daha sonra belli olacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandığımız için son derece mutluyuz. Bize bu başarıyı getiren tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Hedefimiz grup müsabakalrını geçip Türkiye finali oynamak" dedi.

2009 yılında kurulmuş bulunan turuncu-beyazlı Tekirdağ Armaspor'un genç erkeklerin yanı sıra yıldız erkekler, yıldız kızlar ve küçük kızlar kategorilerinde mücadele verdiklerini belirten kulüp başkanı Hüseyin Gür, "Yaklaşık 150 civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Hedefimiz ilimizden milli voleybolcü çıkartmaktır. Tüm işadamlarımızın ve spora gönül vermiş her kesimin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Armaspor Voleybolde Şampiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement