Arnavutluk'ta Sel : 3 Kişi Hayatını, 4 Kişi Kayıp - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk'ta Sel : 3 Kişi Hayatını, 4 Kişi Kayıp

Arnavutluk\'ta Sel : 3 Kişi Hayatını, 4 Kişi Kayıp

Turan KASAP(KOSOVA -PRİŞTİNE ) DHA- ARNAVUTLUK genelinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışların sebep olduğu selde 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

23.11.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turan KASAP(KOSOVA -PRİŞTİNE ) DHA- ARNAVUTLUK genelinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışların sebep olduğu selde 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi.

Arnavutluk başkenti, Tiranda dün akşamdan itibaren aralıksız yağan yağmur, hayatı felç etti . Tiran merkezinde trafik yoğun yağış nedeniyle büyük zorlukla ilerlerken, çok sayıda dükkan ve ev sular içinde kaldı . Tiranın Peçkaçeni semti ise yoğun yağış nedeniyle adeta göle dönüştü. 1 metre yüksekliğindeki sel suları bu semtteki çok sayıda evi ve iş yerini tamimiyle kullanılmaz hale getirdi. Sel nedeniyle, 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Sel nedeniyle bazı vatandaşlar mahsur kalırken vatandaşları kurtarmak için çalışmalar başlatıldı.

Selin yanı sıra, şiddetli rüzgarın da etkili olduğu Tiran'ın bir kaç semtinde elektrik kesintileri yaşanıyor . Arnavutluk Enerji Bakanlığı kentlere elektrik vermek için çalışıldığını bildirdi . Arnavutluk'taki selin getirdiği sonuçları değerlendirmek için Arnavutluk Hükümetinin toplanması bekleniyor .

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk'ta Sel : 3 Kişi Hayatını, 4 Kişi Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement