Arnica Elektrik Süpürgesi ile Zamandan Kazanın - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Arnica Elektrik Süpürgesi ile Zamandan Kazanın

Arnica Elektrik Süpürgesi ile Zamandan Kazanın

Arnica Küçük Ev Aletleri hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ürünler; gıda hazırlama, içecek hazırlama, kişisel bakım gibi pek çok alanda pratiklik sağlıyor. Zahmetsiz ev temizliği için tasarlanan Arnica elektrik süpürgeleri sayesinde işler çabucak bitiyor.

29.11.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Evinizde veya iş yerinizde size sağladığı kolaylıklar nedeniyle farklı elektrikli aletler kullanmaya gereksinim duyabilirsiniz. Bunların başında iyi bir temizlik için vazgeçilmez olan süpürgeler geliyor. Emiş gücünün yüksek olması, evin tüm alanlarını, yüzeylerini temizleyecek aparatlara sahip olması ve enerji tasarruflu olması, süpürgede aranan en önemli özellikler arasında bulunuyor. Arnica'da bir süpürgede aradığınız özelliklerden çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Modeller arasında inceleme yaparken öncelikle hangi tip ürünü daha kolay kullanacağınıza karar vermeniz yararlı oluyor. Su filtreli süpürgeler, ıslak kuru süpürgeler, toz torbalı süpürgeler veyaolarak kategorize edilen ürünlerin hangisini tercih edeceğinize karar verdikten sonra ayrıntılı incelemelerinizi yapabilirsiniz. Halılarınızı dışarıda yıkatmaya gerek bırakmayan, her zaman temizlik ve hijyen sağlayan halı yıkama makineleri de işinizi çok kolaylaştırıyor. Arnica ürünlerini incelerken yatay veya dikey süpürgeleri de ayrı ayrı değerlendirerek kendinize en pratik gelen makineyi seçebilirsiniz. Her biri üstün teknolojik tasarım örnekleri olan şık ve ergonomik ürünlerle, günlük işlerinizi kısa sürede, kolayca bitirebilirsiniz.

Arnica Tesla Premium ile Birinci Sınıf Temizlik

Halılarınızı, parke ve diğer yer döşemelerini zahmetsizce pırıl pırıl yapan Tesla, ev temizliğinde yepyeni bir dönem başlatıyor. Yüksek çekim gücü ile halıların tüyleri arasında kalan tozu, kiri derinlemesine temizliyor. Özellikle çocuklu evlerde, akarların oluşturabileceği alerjik durumların engellenmesine büyük oranda katkı sağlayan makine, evinizde güvenli temizlik sağlıyor. Mikrop, bakteri ve akarların % 99,9'unu hapsetmeyi başaran H.E.P.A 13 Filtresi sayesinde alerjik sorunları minimum düzeye indiren Arnica Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, sağlıklı yapısıyla da öne çıkıyıor. Filtrenin yıkanabilmesi Tesla'nın güvenilirliğini daha da arttırıyor.

Ultra Sessiz Tesla ile Gürültüye Son

Hem yerlerdeki, yüzeylerdeki kirleri hem de gürültü kirliliğini yok eden makine, 70 dBA ses seviyesi özelliği ile sessiz emiş gücünü temsil ediyor. AAA sınıfı verimli enerji tüketimi kalitesine sahip makinenin, CYCLONE MAX teknolojisi, uzaktan kumanda ve yüksek emiş gücünü garantiliyor. Kolayca takılıp çıkarılan 3 LT hacme sahip geniş toz toplama haznesi, makinenizi dikey tuttuğunuzda otomatik kilitlenerek emniyet sağlıyor. Tesla elektrik süpürgesi, Turbo Brush sistem sayesinde evcil hayvanların yüzeylere dökülen tüylerini de kolayca çekiyor.

Zahmetsiz ve hızlı temizlik için siz de Tesla Elektrik Süpürgesi kullanmaya başlayabilir, ihtiyacınıza en uygun elektrik süpürgesini 'da bulabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Arnica Elektrik Süpürgesi ile Zamandan Kazanın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement