Arnold Schwarzenegger, 2016'daki Terminator 6'da da Olacak! - Son Dakika
Teknoloji

Arnold Schwarzenegger, 2016'daki Terminator 6'da da Olacak!

Arnold Schwarzenegger, 2016\'daki Terminator 6\'da da Olacak!

SkyNet ile insanlık arasındaki amansız savaş daha yıllar sürecek.

25.02.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Sinema tarihinin en önemli serilerinden bir tanesi olan Terminator, yakın zamanda vizyona girecek olan Genisys ile hayranlarını selamlayacak. Seriye yeni bir başlangıç, aynı zamanda yeni bir bakış açısı getirmesi beklenen film, tahmin edeceğiniz üzere son Terminator olmayacak.


Başrolde Arnold Schwarzenegger'ı izleyeceğimiz Genisys'in fragmanı bir süre önce yayınlanmıştı. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Filmin gösterim tarihi ise, 3 Temmuz 2015.


Peki bu filmin ardından sıradaki film ne zaman gelecek ve yeni filmde Schwarzenegger'ı izleyecek miyiz? Bu sorulara cevabımız "evet" oluyor.


Aşağıdaki videodan da göreceğiniz üzere, bir etkinliğe katılan Arnold Schwarzenegger'a "Bir sonraki filmde oynayacak mısın?" sorusu yöneltiliyor. O da "Tabii ki oynayacağım, önümüzdeki yıl, 2016" cevabını veriyor. Böylelikle sıradaki filmin de muhtemelen 2016'da geleceğini öğrenmiş oluyoruz.


Bundan yıllar öncesine, Terminator 3: Rise of the Machines zamanlarına gittiğimizde, Schwarzenegger'ın gazetelerde yer alan cevabı aynen şöyleydi: "Eğer bir sonraki Terminator filminde oynarsam, herhalde bunun da ismi Terminator: Tekerlekli Sandalyede olur" demişti. Yıllar geçti ve bu söylemin aksine Terminator'ün durmaya niyeti yok gibi.


Makineler bizi yok edebilir mi? Arnold Schwarzenegger cevap verdi


Videoyu göremiyorsanız tıklayın.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Arnold Schwarzenegger, 2016'daki Terminator 6'da da Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement