Arpaçay'da Öğrencilere Kıyafet Yardımı - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Arpaçay\'da Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Arpçaçay Kaymakamlığı’nca eğitim ve öğretime devam eden öğrencilere verilmek üzere sipariş edilen giyim yardımları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ulaştı.

12.01.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpçaçay Kaymakamlığı'nca eğitim ve öğretime devam eden öğrencilere verilmek üzere sipariş edilen giyim yardımları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ulaştı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taleplerimizi değerlendirerek Arpaçay'da bin 409 ihtiyaç sahibi öğrenci için hazırlanan koliler LCW Tema Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından Vakıf görevlileri tarafından teslim alındı. Köy ve merkeze bağlı okullarda öğrenim gören öğrenciler için hazırlanan ve içerisinde bot, kazak, mont, pantolon, gömlek gibi ürünler bulunan toplam 5 bin 636 parça eşya öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan kaymakam Faruk Erdem, "Yıl içerisinde gerek çeşitli projelerle gerekse de yardımsever kuruluşlar vasıtasıyla öğrencilerimize yönelik yapılan yardımlar arasında en kapsamlısı bu sene de LCW Tema Mağazacılık tarafından gerçekleştirildi. Firma bizim verdiğimiz ihtiyaç sahiplerinin olduğu tüm listeyi kabul ederek hepsine kıyafetlerini gönderdi. Sağ olsunlar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri kırmadılar" dedi.

Erdem, "Bu yardımlar en hızlı bir şekilde öğrencilere ulaştırılmak üzere okullara dağıtılacak. Eğitime her kim bir katkı sunuyorsa başımızın üzerinde her zaman yeri var ve bugün de yaptıkları yardımlardan ve göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı ilgili firmaya Arpaçay adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da böylesine duyarlı kişi ve firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da Öğrencilere Kıyafet Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement