Arpaçay'da Ramazan Yardımları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Arpaçay\'da Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan gıda paketleri dağıtılmaya devam ediyor.

18.07.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçedeki maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan gıda paketleri dağıtılmaya devam ediyor.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, yaptığı açıklamada, ramazan ayının paylaşma ayı olması vesilesiyle devlet olarak ellerindeki imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gıda paketleri hazırladıklarını söyledi.

Aldıkları ürünlerin kalitesinin evlerde tüketilen ürünlerle aynı olmasına ve herkesin kullanabileceği ürünler olmasına dikkat ettiklerini belirten Erdem, "Aksi durumda israfla karşılaşabiliyoruz ki bu da hiç arzu edilmeyen bir durum. Ramazan ayında yardımları muhtaç ailelere genelde nakit olarak vermeyi tercih ediyoruz ancak zaman zaman zorunluluktan dolayı yardım paketleri de hazırladık. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında çok hassas hareket ediyoruz ve arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Pirinç, sıvı yağ, çay, şeker, makarna, hurma, şeker gibi gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor" dedi.

Ev yapımı ve onarımları ile ilgili çalışmaların da devam ettirildiğini ifade eden Erdem, emeği geçenlere teşekkür ederek, ramazan ayının tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini diledi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da Ramazan Yardımları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement