Arpaçay'da Şampiyonlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da Şampiyonlar Ödüllerini Aldı

Arpaçay\'da Şampiyonlar Ödüllerini Aldı

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde kaymakamlıkça düzenlenen ‘Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası ve Masa Tenisi’turnuvalarında şampiyon olan takımlar şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek ödüllerini aldılar.

23.06.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde kaymakamlıkça düzenlenen 'Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası ve Masa Tenisi'turnuvalarında şampiyon olan takımlar şampiyonluk yemeğinde bir araya gelerek ödüllerini aldılar.

Şampiyanlar için düzenlenen yemeğe, Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem ile davetliler katıldı. Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, sporun centilmenlik ve kurmuş olduğu dostluk köprüsü sayesinde ilçedeki kurumlar ve vatandaşlar arasındaki ilişkileri geliştirdiğini söyledi. Kaymakam Erdem, müsabakalarda göstermiş oldukları başarılardan dolayı emeğe geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra yemeğe geçildi. Yemek sonrası turnuvalarda dereceye giren takım ve sporcuların ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Ödüllerini alan sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Ödül töreni sonrası toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Arpaçay İlçesi'nde düzenlen futbol turnuvasında kurumlar arasında şampiyonluğu 3 Kasım YBO alırken, köyler arasında düzenlenen turnuvada Arpaçay Esnaf Spor şampiyon olarak ödül almaya hak kazandı. Masa tenisi turnuvasında ise kurumlar arası kategoride şampiyonluk ipini Arpaçay YBO göğüslerken, liseler arasında Arpaçay Anadolu Lisesi ve ortaokullar arasında 3 Kasım YBO şampiyon oldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da Şampiyonlar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement