Arpaçay da Toplu Sünnet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Arpaçay da Toplu Sünnet Coşkusu

Arpaçay da Toplu Sünnet Coşkusu

Arpaçay Kaymakamlığı ve Arpaçay Belediyesi işbirliğiyle 28 çocuk sünnet ettirildi.

11.08.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Kaymakamlığı ve Arpaçay Belediyesi işbirliğiyle 28 çocuk sünnet ettirildi.

Arpaçay Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı, ilçe merkezi ve köylerinde maddi durumları yetersiz vatandaşların yapmış oldukları başvurular neticesinde toplam 28 çocuğun belirlenmesinin ardından, çocukların daha önceden belirlenen tarihlerde, Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde son derece sağlıklı ve hijyenik ortamlarda uzman hekimlere sünnet ettirildi. Sünnet programı için kendilerine temin edilen kıyafetleriyle programa katılan minikler gün boyunca sünnet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Arpaçay İlçesi'nde düzenlenen toplu sünnet programı Müftülük görevlileri tarafından okunan hatim, dualar ve ilahiler ile başladı.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, sünnet etkinliklerinin hem dini, hem de geleneksel olarak toplumdaki önemine değindi.

Önder, sosyal devlet olmanın gerektirdiği ölçüde vatandaşların ihtiyaç duyduğu yollar, köprüler ve okullar kadar bu tür ihtiyaçlarının da karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lokman Önder, ayrıca organizasyonda emeği geçenleri gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Sünnet program katılımcılara sunulan ikram ve sünnet olan çocuklara verilen hediye bisiklet ve çeyrek altınların dağıtılmasının ardından sona erdi.

Arpaçay'da 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu Bahçesi'nde düzenlenen sünnet programına, Kaymakam Lokman Önder, Belediye Başkanı Erçetin Altay, Jandarma Komutanı Yzb. Emrah Çelik, daire amirleri, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay da Toplu Sünnet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement