Arpaçay Emniyet Amirliği Iso Belgesi Aldı - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Emniyet Amirliği Iso Belgesi Aldı

Arpaçay İlçe Emniyet Amirliği, yaptığı başarılı çalışmalarla "TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı" belgesini almaya hak kazandı.

26.09.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay İlçe Emniyet Amirliği, yaptığı başarılı çalışmalarla "TS EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı" belgesini almaya hak kazandı.

Belgeyi alma yolunda gerekli kriterleri tamamlayan İlçe Emniyet Amirliği, ağustos ayında belge için başvuruda bulundu ve sonuç değerlendirilmesine geçildi.

ISO belgesi alma çalışmaları kapsamında eğitim ve denetlemeleri tamamlayan emniyet amirliği, eğitimler sonrasında kalite belgesini aldı.

İlçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez'i makamında kabul eden Kaymakam Faruk Erdem, amirliğin başarılı işlere imza attığını söyledi.

Hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğünü ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"Bu başarı, uzun bir çalışmanın ve birikimin sonucu. Bu belge ile uluslararası hizmet kalitesi ve standardında hizmet vermeyi taahhüt eden emniyet teşkilatımız, büyük bir sorumluluk da üstleniyor. Emniyet amirliğimiz, hizmet kalitesini bundan böyle uluslararası standartlarda, etkin ve kaliteli bir anlayışla yürütecek. Başarılarından dolayı başta İlçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez olmak üzere, tüm personelini tebrik ediyorum. İlçemize hayırlı olsun." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arpaçay Emniyet Amirliği Iso Belgesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement