Arpaçaylı Kızlar Futbolda Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Arpaçaylı Kızlar Futbolda Türkiye 2'ncisi Oldu

Arpaçay Yatılı Bölge Okulu (YBO), Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

18.05.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Yatılı Bölge Okulu (YBO), Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi oldu.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Doğu Anadolu Bölge Şampiyonu olan Arpaçay YBO Yıldız Kızlar Futbol takımı, Kars'ı temsilen katıldığı bölgelerarası final müsabakalarında aldığı başarılı sonuçlar sonrasında namağlup olarak finale yükseldi.

Bölgelerarası şampiyonada A Grubu'nda yer alan Arpaçay YBO Yıldız Kızlar ilk maçında Ağrı'yı 1-0, ikinci maçında Adıyaman'ı 3-1'lik skorlarla geçerken, son maçında Trabzon ekibi ile 2-2 berabere kalarak A Grubu birincisi olarak grup lideri oldu.

Grup birincilerinin yarıştığı son karşılaşmasında ise B Grubu birincisi Samsun ekibi ile karşılaşan Arpaçay YBO 2-2 berabere kaldı. Penaltı atışlarında rakibi Samsun ekibine yenilen Arpaçay YBO Türkiye 2'ncisi olarak Kars'a döndü.

Arpaçaylı sporcuların aldığı başarılarla gurur duyduklarını belirten Kaymakam Faruk Erdem, Kaymakamlık olarak bu yıl sayısız sportif başarılara imza atan takımları tebrik ettiklerini söyledi.

Erdem, sevgi ve dostluk anlayışı içinde oynadığı futbolla göz dolduran Arpaçay YBO ekibinin bölgenin dezavantajından dolayı soğuk kış şartlarında bin bir güçlükle hazırlandığı müsabakaların hakkını verdiğini ifade etti.

Kaymakam Erdem, Arpaçay'da yıllardır yaşanmayan böyle bir heyecanı tüm Arpaçay halkına armağan edenleri, başarıda emeği olanları tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arpaçaylı Kızlar Futbolda Türkiye 2'ncisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement