Arpak Kardeşler'den Muhteşem Bir Gece - Son Dakika
Güncel

Arpak Kardeşler'den Muhteşem Bir Gece

Arpak Kardeşler\'den Muhteşem Bir Gece

'Beddua' adlı 3. Albümlerini çıkaran Arpak Kardeşler'in lansman gecesine çok sayıda ünlü isim katıldı.

27.12.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıra dışı ve bir o kadar çarpıcı klipleri, bir yıla sığdırdıkları 3 albüm, müzikleri ve barışçıl tutumları ile müzik dünyasında basamakları hızlı adımlarla tırmanan Arpak Kardeşler'in 'Beddua' adlı yeni albümünün lansman gecesi İstanbul Taksim'de Fosforlu Cevriye adlı mekanda gerçekleşti.

Geceye ünlü yapımcı Faruk Aksoy, Meltem Miraloğlu, Şenol İpek ve eşi Bircan İpek, Okan Karacan ve eşi Zeynep Kadıoğlu, Meral Konrad, Bahar Öztan, Nurcan Sabur, Filiz Öcal, MGD Başkanı Sinan Tosun gibi ünlü isimler katıldı. 11 ayda üç albüm çıkarıp, 7 klip çekerek müzik piyasasına canlılık getiren Arpak Kardeşler, gecede sevilen şarkılarını seslendirdiler.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem Arpak ve Mehmet Arpak "2015'te de müzik severleri büyük sürprizler bekliyor. 3 albüm 7 klibi çekerken ikisinde ölüm tehlikesi atlattık. Bundan sonra da albümlerimizde kendi bestelerimize yer vereceğiz. Çalışmalarımızın Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da ilgi görmesi bizi oldukça sevindiriyor." dedi.

BİZ KİMSEYE BENZEMEYİZ!

Ekrem ve Mehmet Arpak; basın mensuplarının sorularını cevaplarken özellikle kendilerine biçilmeye çalışılan rockçı tarzına atfen ''Biz ne Rockçı, ne Türkücü ne Protestiz! Biz kimseye benzemeyiz'' derken Ebru Şallı ve Vilma Elles sorularına verdikleri cevaplar ile gönülleri fethettiler...

KREDİ KARTINA KOSTÜMLÜ SANATÇILAR!

Bir ara sahnede duygulanan Ekrem Arpak ve Mehmet Arpak'ın birbirlerine uzun uzun sarılmaları, Ekrem Arpak'ın eşi Derya Arpak'a olan sevgisini dile getirişi konuklar arasında dakikalarca ayakta alkışladı. Bir gazeteceninin neden sizleri ekranlarda daha fazla göremiyoruz sorusuna ''Aman ha; kuş taşa değer, dağlarda kurt katliamı olurda bizi davet ederlerse programlarına kredi kartına kostüm derdine düşeriz! '' sözleri gülüşmelere neden oldu. Sözlerine açıklık getiren Ekrem Arpak; "Ülkemizde sanatçıların sanatıları ile değil banka hesapları ile starlaştığı bir düzeni kabul etmiyor, doğru da bulmuyorum'' dedi...

MERAL KONRAT : ONLARIN YÜREKLERİNİ SEVİYORUM!...

Meral Konrat; sanat yaşamlarının başından beri olduğu gecede de çok sevdiği dostlarını yalnız bırakmazken, Arpak Kardeşler ile 2015 yılında yapacakları projeleri anlatırken "Onları kocaman yüreklerinden dolayı seviyorum" dedi.

Okan KARACAN: ÇÖZÜM SÜRECİNE EN BÜYÜK KATKIYI ARPAK KARDEŞLER VERDİ!

Bir ara sahneye çıkan ünlü showmen ve oyuncu Okan Karacan, Arpak Kardeşler'in sanatlarına övgüler yağdırırken çok önemli bir noktaya dikkat çekmek istediğini belirtti ve sözlerine ''Sayın Cumhur başkanı'mızın sanatçılara verdiği değer ortada. Arpak Kardeşler ülke barışına en büyük katkıyı veren sanatçıların başında gelmekte, onları bu duruşlarından dolayı çok seviyorum '' dedi...

MELTEM MİRALOĞLU YALNIZ BIRAKMADI

Güzel ve başarılı oyuncu Meltem Miraloğlu; "Daha önce Ekrem Bey ile Mahsun Kırmızıgül'ün bir projesinde yer almıştık, burada bulunmaktan son derece mutluyum" dedi.

EKREM ARPAK'IN EŞİNE DUYDUĞU BÜYÜK AŞK AYAKTA ALKIŞLANDI!

Bir ara eşi ile sahnede dans eden Ekrem Arpak, "Yokluk yıllarında dağ gibi yaslandığım ve beni daima ayakta tutan onurlu kadını çok seviyorum" diye haykırması özellikle bayan konukların büyük alkışı ve övgüsüne sebep olurken, ikilinin 21 yıldır süren aşkı geceye damga vurdu.

FARUK AKSOY 'BEDDUA'YA KENDİ TARZINDA YENİ BİR KLİP ÇEKECEK!

Ünlü yönetmen ve yapımcı Faruk Aksoy gecede Arpak Kardeşler'i yalnız bırakmazken, iki kardeşe olan sevgisi dikkat çekti. 'Beddua'' adlı türküyü bir kaç kez dinlemek isteyen Aksoy, şarkıya klip çekilmesine rağmen kendi tarzında yeni bir klip çekeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arpak Kardeşler'den Muhteşem Bir Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement