Arrow Launcher'a Güncelleme... - Son Dakika
Teknoloji

Arrow Launcher'a Güncelleme...

Arrow Launcher\'a Güncelleme...

Microsoft'un Android için geliştiriği Arrow Launcher bu yeniliklerle güncellendi!

25.07.2016 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft'un Garage projesi Arrow Launcher için yeni bir güncelleme yayınlandı. Version 2.1 ile beraber bazı iyileştirilmeler ve geliştirmeler sunuluyor.

Launcher uygulamasının kendisinin yayımlanmasının üzerinden henüz bir yıl geçmemiş olmasına rağmen, uygulama için pek çok güncelleme yayınlandı. Hatta bir aydan kısa bir süre önce yayımlanan versiyon 2.0, Office 365 desteğini getirmişti.

Versiyon 2.1'in getirdiği yeniliklerin arasında ise bildirim rozeti desteğinin Facebook, WhatsApp, WeChat, QQ, Skype ve benzeri daha fazla uygulamaya genişletilmesi, 24 saatlik gösterim formatı desteği, efekt ve malzeme tasarımı animasyonu ekleri, geçmiş aramalar ve rehberdeki sorunların giderilmesi, performans geliştirimi ve paket boyutunun küçültülmesi yer alıyor.

Uygulamanın tasarımı, size en fazla kullandığınız uygulamaları göstermeyi amaçlıyor. Bu şekilde de aradığınız uygulamayı bulmanız kolaylaşıyor. Aynı şey rehber için de geçerli ve Wunderlist eklentisi de hatırlatmalar konusunda yardımcı oluyor.

Play Store verileri, Arrow Launcher'ın oldukça popüler bir uygulama haline dönüştüğünü gösteriyor. Uygulama şu anda 83105 yoruma, 52705 beş yıldıza ve ortalama olarak 4.3 yıldıza sahip. Arrow Launcher'ı, ndirebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Arrow Launcher'a Güncelleme... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement