Arroyo'dan Galatasaray Yönetimine: Arkamdan Konuşmayın - Son Dakika
Spor

Arroyo'dan Galatasaray Yönetimine: Arkamdan Konuşmayın

Arroyo\'dan Galatasaray Yönetimine: Arkamdan Konuşmayın

Parasını alamadığı için G.Saray'dan ayrılan Carlos Arroyo, "Disiplinsiz davranışlarım nedeniyle gönderildiğim dedikodularını çıkarıyorlar. Bunların hepsi yalan." dedi.

05.03.2015 13:13  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital ile yollarını ayıran Carlos Arroyo, Sarı-kırmızılı yönetim hakkında sert konuştu. Porto Riko'lu basketbolcu, Galatasaray yönetimine ve taraftarlara mesaj göndererek, "Kimse benim Galatasaraylılığımdan kuşku duymasın" dedi.

"BEN AYLARCA ÜCRET ALMADAN OYNADIM"

Arroyo, ülkesinde yayınlanan Primera Hora gazetesine içini döktü. Yıldız basketbolcu Türkiye'de yöneticilerin hakkında söylediği sözlere büyük tepki göstererek, "Yönetim benim disiplinsiz davranışlarımdan dolayı takımdan uzaklaştırıldığım dedikoduları yaymaya çalışıyor. Bunların hepsi yalan. Ben aylardır ücret almadan oynadım. Yazılar gönderdim. Cevap vermediler. Yönetim 'bizim sözümüze güven' dediler, ben de 'tamam' dedim. Ancak sözlerini yerine getirmediler" şeklinde konuştu.

"TEPKİM RENKLERE DEĞİL YÖNETİME KARŞI"

Carlos Arroyo, Galatasaray'a halen aşık olduğunun da altını çizerek, tepkisini çok saygı duyduğu Sarı-kırmızı renklere değil, yönetime karşı olduğunu hatırlattı. Galatasaray'ın kapılarını ailesine açan herkese teşekkür de eden Arroyo, İstanbul'da bu forma altında inanılmaz güzel günler geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Arroyo'dan Galatasaray Yönetimine: Arkamdan Konuşmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • istanbul: Beter olsunlar 4 5 Yanıtla
  • sporsever: Para komidinin üzerinde 3 2 Yanıtla
  • Dmt: Biz biliyoz kardeş serin ol yutmayız 4 0 Yanıtla

Advertisement