Arroyo İstanbul'a Kaldı! - Son Dakika
Spor

Arroyo İstanbul'a Kaldı!

Arroyo İstanbul\'a Kaldı!

Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'ya karşı oynanacak Top 8 turunun ikinci maçında Carlos Arroyo'dan faydalanamayacak.

17.04.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Liv Hospital yakasını sakatlıktan kurtaramıyor! Barcelona maçının ilk yarısının son anlarında sakatlanan Carlos Arroyo'nun ikinci maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Aslan Arroyo'suz durdu

Bu sezon beklentileri aşarak, Top 8 turuna yükselen ancak sezon boyunca çok sayıda oyuncusunu sakatlığa kurban veren Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'ya karşı oynadığı kritik play-off eşleşmesinde de aynı dertten muzdarip oldu. Ancak bu kez belki de takımın her şeyi Arroyo'yu kaybetti. Barcelona'da MR'ı çekilen yıldız oyuncunun sol ayak bileğindeki ciddi burkulma nedeniyle, serinin yarın (perşembe) oynanacak ikinci maçında görev yapamayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı ekibin Barcelona ile Palau Blaugrana'da oynadığı ilk maçta ilk yarı bitmek üzereyken, bir şut pozisyonu sonrası Joey Dorsey'in ayağına basarak bileğini burkan Porto Rikolu oyuncu, uzun süre saha kenarında tedavi edildikten sonra soyunma odasına götürülmüş ve maçın geri kalanında görev alamamıştı. Arroyo çıktığında skorda 31-30'luk üstünlüğü bulunan Galatasaray, Arroyo'suz oynadığı maçın geri kalanında 58-30'luk bir skorla maçı 88-61 kaybetmişti. Tecrübeli oyun kurucu o ana kadar 19 dakikada 14 sayı, 3 ribaunt ve 2 asistle oynamıştı.

Arroyo'nun pazar günü İstanbul'da oynanacak serinin üçüncü maçına yetiştirilebileceği öngürülüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Arroyo İstanbul'a Kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement