Arsa Sahipleri Yol İçin Arsalarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Arsa Sahipleri Yol İçin Arsalarını Verdi

Arsa Sahipleri Yol İçin Arsalarını Verdi

Geçmişte birçok kazlara neden olan ve onlarca insanın hayatına mal olan Beyköy kavşağı yeniden düzenleniyor.

18.08.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmişte birçok kazlara neden olan ve onlarca insanın hayatına mal olan Beyköy kavşağı yeniden düzenleniyor. Yol üzerinde bulunan tarla sahiplerinin arazilerini ücret talep etmeden istimlak edilmesine onay verdiği yolda çalışmaların 2 gün içerisinde bitirileceği belirtildi.

Düzce'de bir çok kazanın meydana geldiği, bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği Beyköy kavşağında düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Kavşağa giren mevcut yolun genişletileceği ve daha yumuşak bir kavşakla birleştirileceği düzenleme çalışmaları yüklenici firmadan alınan bilgilere göre 2 gün içerisinde bitirilecek.

Yol genişletme çalışmaları için yol kenarında bulunan arazi sahiplerinin arazilerinden ücret talep etmeden istimlak edilmesine müsaade ettiği öğrenildi. Yolun ve kavşağın düzenlenmesi ile birlikte, kavşakta meydana gelen kazalarında sona erdirilmesi planlanıyor.

Diğer taraftan çalışmalar nedeniyle kapalı olan yoldan geçmeye çalışan sürücülerde çalışmaları olumsuz olarak etkiliyor. Çalışma sahasında yolun kapalı olduğunu belirten tabelalara rağmen yolu kullanmak isteyen sürücüler nedeniyle çalışmalar sürekli dururken, ekipler, sürücülerden anlayış beklediklerini ve Beyköy'e giden alternatif yolları kıllanarak çalışmaları durdurmamalarını istiyorlar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arsa Sahipleri Yol İçin Arsalarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement