Arsalarının Gasp Edildiğini İleri Sürdü - Son Dakika
Güncel

Arsalarının Gasp Edildiğini İleri Sürdü

Arsalarının Gasp Edildiğini İleri Sürdü

Diyarbakır’da, Hanifi Gezer adlı bir şahıs, yaklaşık 30 bin dönüm arazisinin içerisinde devlet kurumlarında çalışanların da bulunduğu kişiler tarafından gasp edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

01.09.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, Hanifi Gezer adlı bir şahıs, yaklaşık 30 bin dönüm arazisinin içerisinde devlet kurumlarında çalışanların da bulunduğu kişiler tarafından gasp edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Alipınar mahallesinde bulunan arazilerinin bazı şahıslar tarafından gasp edildiğini belirten Hanifi Gezer, yetkililerden yardım istedi. Arazilerin Osmanlı kayıtlarında ailesinin adına gözüktüğünü ancak sahte belge kullanılarak, ellerinden alındığını belirten Gezer, "1967'den beri peyderpey 30 bin dönüm arazimiz elimizden alındı. Konu ile ilgili daha önce suç duyurusunda bulunduk. Ancak dosya, araştırma yapılmadan ve sunulan belgeler dikkate alınmadan kapatıldı. Bir kez daha A.E., A.G. ve K.Ö. adlı şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundum. Hakkımız, hukukumuz gasp edildi. Adaletin tecelli etmesini bekliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İl Valisi Hüseyin Aksoy ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'a seslendiğini ifade eden Gezer, "Hukuken gereken işlemlerin yapılmasını bekliyorum. Biz güçsüz, garip vatandaşlarız. Haklarımız gasp edildi. Sığınacağımız tek kapı devlettir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arsalarının Gasp Edildiğini İleri Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement