Arsenal-Galatasaray: 4-1 | Maç Özeti, Maçın Golleri - Son Dakika
Spor

Arsenal-Galatasaray: 4-1 | Maç Özeti, Maçın Golleri

Arsenal-Galatasaray: 4-1 | Maç Özeti, Maçın Golleri

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Arsenal kendi evinde Galatasaray'ı Danny Welbeck'in 3 ve Alexis Sanchez'in golleriyle 4-1 mağlup etti.

02.10.2014 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Arsenal kendi evinde GalatasarayDanny Welbeck'in 3 ve Alexis Sanchez'in golleriyle 4-1 mağlup etti. Galatasaray'ın tek golünü ise Burak Yılmaz penaltıdan attı. Arsenal-Galatasaray maçının özeti, maçın önemli pozisyonları ve gollerini Eurosport.com Türkiye farkıyla izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda İngiliz ekibi Arsenal'e 4-1 yenilerek, bir puanda kaldı.

Başkent Londra'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Arsenal'de Welbeck "hat-trick" yaptı. İngiliz ekibinin gollerini 22, 30 ve 52. dakikada Welbeck ve 41. dakikada Sanchez kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 63. dakikada penaltı vuruşundan Burak Yılmaz ile geldi. Bu sonuçla Galatasaray grupta bir puanda kalırken, Arsenal ilk galibiyetini alarak 3 puana ulaştı.

Bu arada, penaltıya sebep olan Arsenal kalecisi Szczesny kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Grubun diğer maçında ise Alman ekibi Borussia Dortmund, deplasmanda Belçika temsilcisi Anderlecht'i 3-0 yenerek, 6 puanla liderliğini sürdürdü. Alman temsilcinin gollerini 3. dakikada Immobile ve 69 ve 79 dakikada Ramos kaydetti. Bu sonuçla Borussia Dortmund grupta liderliğini sürdürmeyi başardı.

Arsenal-Galatasaray maçından notlar

Karşılaşmaya tempolu başlayan Arsenal, özellikle sağ kanattan Oxlade-Chamberlain'in taşıdığı toplarla etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin ilk bölümlerinde oyunu rakip yarı alana yıkan Londra ekibi, kalabalık Galatasaray savunmasını aşmakta zorlandı. Oyunun temposunun yavaş yavaş düşmeye başladığı dakikalarda kısa paslarla tehlike yaratmaya çalışan ev sahibi ekip, 22. dakikada skor üstünlüğünü yakaladı.

İki yeni transferinin hazırladığı golde, Sanchez'in pasıyla ceza alanında hareketlenen Welbeck, topu yerden bir vuruşla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 8 dakika sonra Galatasaray savunmasının hatasını iyi değerlediren Welbeck, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın 36. dakikasında Galatasaray taraftarının yaktığı meşaleleri sahaya atmasıyla oyun bir süre durmak zorunda kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arsenal-Galatasaray: 4-1 | Maç Özeti, Maçın Golleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement