Arsenal, Leicester'a Konuk Oluyor - Son Dakika
Spor

Arsenal, Leicester'a Konuk Oluyor

Arsenal, Leicester\'a Konuk Oluyor

Geçtiğimiz hafta bir puanı son dakikada koparan Arsenal, ligin yeni ekiplerinden Leicester'a konuk oluyor.

31.08.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içi Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray'a rakip Arsenal, Premier Lig'in üçüncü haftasında ligin yeni ekiplerinden Leicester'a konuk oluyor.

Oliver Giroud'un sakatlığıyla forvet hattına sıkıntı yaşayan Arsenal'de Alexis Sanchez'in santraforda oynaması beklenirken, Londra ekibinin transfer dönemi kapanmadan transfer yapması bekleniyor.

Londra ekibinde cezası bulunan Aaron Ramsey'in Leicester'a karşı 11'de başlaması tahmin edilirken, Mikel Arteta ve David Ospina'nın bu maçta da forma giymesi beklenilmiyor. Yine sakatlıkları devam eden Walcott ile Gibbs de maçı kenardan izleyecekler.

Leicester City, geçtiğimiz günlerde bonservisi elinde bulunan Estaban Cambiasso'yu kadrosuna kattı.

Bu sezon Premier Lig'e yükselen Leicester'da sakatlıkları bulunan Matthew James, Jamie Vardy ve Danny Drinkwater'un durumları henüz netlik kazanmadı.

Muhtemel 11'lerLeicester: Schmeichel, De Laet, Morgan, Moore, Konchesky, Mahrez, King, Hammond, Schlupp, Nugent, UlloaArsenal: Szczesny, Debuchy, Chambers, Mertesacker, Monreal, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Wilshere, Mesut, Alexis

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal, Leicester'a Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement