Arsin Osb'den Lübnan'a İhracat - Son Dakika
Yerel

Arsin Osb'den Lübnan'a İhracat

Arsin Osb\'den Lübnan\'a İhracat

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların üretimlerini ihracat çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

11.08.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların üretimlerini ihracat çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kısa adı MEMAKSAN olan Memişoğlu Makine Sanayi tarafından imal edilen çöp sıkıştırma ekipmanları Lübnan'a ihraç edilmeye başlandı.

MEMAKSAN'ın sahibi ve Genel Müdürü Embiya Memişoğlu, Arsin OSB tarafından yurt dışında gerçekleştirilen fuar ve organizasyonlara katılarak iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, "Lübnan'da bir firma için ilk etapta 2 çöp sıkıştırma ekipmanı imal ettik ve gönderdik. Lübnan'a gidip kamyonların üzerine montajını da yapacağız. Yaptığımız kaliteli üretimin ardının geleceğine inanıyoruz" dedi.

Yıllık asgari 400-500 bin dolarlık makine ihracatı için hazırlık yaptıklarını da vurgulayan Memişoğlu "Yurt dışındaki fuar ve organizasyonlar hem pazar, hem de ufkumuz genişlemesi anlamında büyük yarar sağlıyor. KOSGE-DOKA işbirliği ile bölgede ilk defa dakikada bin 500 litre su pompalayacak sistem kuruyoruz. Hem bizim, hem de ülkemiz için özellikle yurt dışına ihracat çok önemli. Kullandığımız teknoloji ile Azerbaycan, Gürcistan gibi komşu ülkeler başta olmak üzere yurt dışına kaliteli makineler ihraç etmek için çalışma yapıyor, çaba sarf ediyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arsin Osb'den Lübnan'a İhracat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement