Arslan; "Tek Başına İktidarın Tek Adayıyız" - Son Dakika
Yerel

Arslan; "Tek Başına İktidarın Tek Adayıyız"

Arslan; "Tek Başına İktidarın Tek Adayıyız"

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Akçakoca ilçesinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

22.10.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Akçakoca ilçesinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Arslan, "İktidar hedefi olan tek parti AK Partidir" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Akçakoca ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Arslan, 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldığını ve tüm partililerin çok sıkı bir çalışma temposuna girerek çalışmalarını sıklaştırmasını istedi.

Akçakoca ilçe teşkilatının ardından esnafları ziyaret eden ve hal hatır soran AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla hitap etti. AK Parti haricinde hiçbir partinin iktidar olma hedefinde olmadığını vurgulayan AK Parti Düzce Milletvekili Arslan, " 7 Haziran sonrasında yaşanan siyasi belirsizlik ve kaos ortamı 1 Kasımda ortadan kalkacaktır. Bu da AK Partimizin tek başına iktidara gelmesi ile olacaktır. İnanıyorum ki Akçakocalılar, bir önceki seçimden daha fazla oy vererek partimizi iktidara taşıyacaktır. Zaten diğer partilerin tek hedefi AK Partiyi bitirmek, iktidar olup olmamaları umurlarında değil. Sizlere güveniyoruz ve 1 Kasımda yeniden tek başına iktidara sizlerle birlikte yürüyoruz" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arslan; 'Tek Başına İktidarın Tek Adayıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement