Arslanköy artık hizmet bekliyor! - Son Dakika
Güncel

Arslanköy artık hizmet bekliyor!

Arslanköy artık hizmet bekliyor!

Toroslar Belediyesi'ne bağlı Arslanköy Mahallesi sakinleri, Toroslar Belediyesi'nden gözle görülür hiçbir hizmet göremediklerini öne sürerek, "Hala yol sıkıntımız var" dedi.

24.06.2016 10:42  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Arslanköy Mahallesi'nin yolları adeta dökülüyor. Araç sürücüleri ise, tümsekler ve çukurlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Köy sakinleri ise, yeterli hizmet vermeyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya tepki gösteriyor.

KÖY SAKİNLERİ TEPKİLİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerdeki mahallelere yeni dolmuş durakları kazandırmaya devam ediyor. Bu duraklardan Arslanköy'e de yerleştirildi. Ancak köy sakinleri ise, Arslanköy'ün duraktan önce düzgün bir yola ihtiyacı olduğunu belirterek, yeterli hizmet vermeyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Burhanettin Kocamaz'a tepki gösteriyor.

ÖNCE YOL YAPILMALIYDI

Mahalle sakinlerinden Ramazan Tunç, Arslanköy'de her zaman bir yol sorunu yaşandığını söyledi. Arslanköy merkez'den başlayıp köyün sonuna kadar yolların delik deşik olduğunu belirten Tunç, "Köyümüze kısa bir süre önce Büyükşehir belediyesi tarafından duraklar yerleştirildi. Keşke bu duraklardan önce bu yollarımızı yapılsaydı. Çünkü yolda araçlarımız ile geçemez olduk" diye konuştu.

HİZMET SÖZÜNÜ YERİNE GETİRSİN

Toroslar Belediyesi'nin en kısa zamanda asfalt çalışması yapmasını isteyen köy sakinleri "Yolumuzu ve kaldırımlar düzenlensin. Yolların ortasındaki tümsekler adam öldürecek cinsten. Sürücüler için tehlike arz ediyor. Seçim zamanı oy istemeye gelen, istediğini aldıktan sonra da mahalleye adım atmayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, önce hizmet sözünü yerine getirsin" dediler.

PİKNİK ALANI BETONLAŞTI

Büyükşehir belediyesi tarafından köyün piknik alanı olarak bilinen 'Yedigöz'ün yeni hali ise yine vatandaşların tepsisine neden olmuş durumda. Vatandaşlar, "Yedigöz piknik alanımız önceden daha iyiydi. Çünkü yeşilin her tonu vardı. Şimdi tamamen betonlaşmış bir görüntüsü var. Burası bu kadar betonlaşmayı hak etmedi. Daha yeşil bir çevre düzenlemesi yapılabilirdi" dediler.

Mehmet KOÇAK/ kocakise@gmail.com

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Arslanköy artık hizmet bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement